3 värdefulla tips till dig som funderar på att starta e-butik!

3 värdefulla tips till dig som funderar på att starta e-butik!

Det finns mycket att tänka på när du ska starta e-butik. Allt från e-handelsplattform, betallösning, bokföring, sociala medier och mycket mer. Därför ger vi dig tre korta men otroligt viktiga tips för när du ska starta webbshop.

1. Hitta din nisch. Det är enkelt att starta e-butik, därför är det också svårt att ta plats på marknaden med hård konkurrens. Hitta ett hål på marknaden, eller var unik med ditt erbjudande! Det gäller att göra research för att också lansera sin e-handel i rätt tid.

2. Tänk långsiktigt! Fundera också i ett tidigt skede på vart du vill att din trafik ska komma ifrån. Att driva trafik är svårt – så vart finns dina kunder? Social shopping är en trend som du inte får missa, speciellt för generation Z (personer födda från mitten av 1990-talet till under 2000-talet).

3. Ensam är inte alltid stark. Fundera en gång extra på om du vill göra allt själv när det kommer till din e-handel. Det är omöjligt att vara bäst på allt och vissa saker är faktiskt bäst att lämna över till experter.

Vill du läsa mer om vad du bör tänka på när du startar e-handel kan klicka in dig till vår guide här