Partners, moduler eller egen integration mot Payson

Vi samarbetar med flera leverantörer av e-handelslösningar för att du som e-handlare ska hitta den plattform som passar dig och dina behov bäst. Om du är osäker på vad du letar efter, kan vårt partnerverktyg hjälpa dig på vägen. Om du hellre använder en modul till någon av de mest kända e-handelsplattformarna hittar du dessa här, det går också att skapa en helt egen integration mot vårt API.

E-handelslösningar till din webbshop

abicart

Abicart är perfekt för dig som tagit steget och vill starta upp e-handel. Det ska vara enkelt att starta en webbshop, och Abicart är med dig hela vägen som en smidig partner på e-handelsresan. Bygg en snygg webbshop i lugn och ro – du får testa Abicart helt gratis i 30 dagar!

QB

Quickbutik vet att e-handel ska vara på dina villkor. Den smidiga plattformen gör att du enkelt kan anpassa webbshopen till din affärsidé. Kom igång enkelt, skala upp och lägg in en extra växel när det behövs. Quickbutik gör det enkelt för dig att sälja på nätet, oavsett om du är ny inom e-handel eller redan säljer på nätet idag.

bokamera

Bokamera är en bokningstjänst för dig som göra det enkelt för dina kunder att boka & betala direkt på nätet. Oavsett vilken bransch du befinner dig i, finns det flera fördelar med att finnas på nätet och skapa en digital närvaro. Kom igång helt gratis idag för att förenkla kundresan – hela vägen!

krokedil

Moduler & plugins till din e-handelsplattform

Vi är självklart kompatibla med några av de största plattformarna inom e-handel. Genom olika open-sorcelösningar kan du koppla ihop den valda plattformen med Payson på ett snabbt och smidigt sätt. Några av de modulerna som finns tillgängliga har vi själva tagit fram, men vi samarbetar också med experter som bland annat Krokedil och Prestaworks. Krokedil är experter på WooCommerce som är en av de största aktörerna på marknaden. Det är dessa partners som utvecklar och underhåller modulerna för att din webbshop ska fungera smärtfritt varje dag. Samtliga moduler hittar du här.

woocommerce

WooCommerce är idag en av de världsledande aktörerna inom e-handel. Här finns stor flexibilitet och möjlighet att anpassa din webbshop precis så du vill ha den eftersom e-handeln i grunden bygger på publiceringsverktyget WordPress. När du är redo att implementera en betallösning, hittar du vårt plugin att ladda ner – helt gratis!

Prestashop

PrestaShop är en open-sourcelösning för dig som vill starta en smidig webbshop på ett enkelt sätt. PrestaSHop är en av de populäraste e-handelsplattformarna på marknaden som är säkert och stabil för att din e-handel ska fungera smärtfritt. Vi har en modul som gör att du med endast några få klick kan komma igång att ta betalt på nätet!

magento

Magento är en plattform för e-handel som är byggs med öppen källkod. Här kan du anpassa och modifiera din webbshop helt efter dina egna behov och önskemål. Vill du inte bygga din e-handel själv finns det massor av webbyråer som kan hjälpa dig med detta!

magento

Opencart är en säker och stabil plattform där du kan hantera din webbshop på ett enkelt och smidigt sätt. Gränssnittet är användarvänligt och har ett stort utbud at färdiga moduler och teman till e-butiken. Med vår modul till Prestashop kan du ta betalt på nätet av dina kunder!

Egen integration mot Paysons API

Allt du behöver veta om att integrera våra betallösningar själv hittar du på vår tech site.

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss via mejl
kontakt@payson.se

Måndag till fredag
09:00-12:00 13:00-16:00
08-470 94 00