Betaltjänst för föreningar

Att hantera kontanter inom exempelvis fotbollsklubben, idrottsföreningen eller hobbyklubben kan lätt medföra fel i avstämningen, brist på växel och till och med säkerhetsrisker. Att istället låta medlemmar betala online med mobila betallösningar kan därför vara ett bra alternativ som underlättar både för förening och medlemmar.

Med Payson som betaltjänst kan era medlemmar med några få knapptyck göra just det här. Oavsett om det är medlemsavgifter, försäljning eller kanske sponsring har Payson betalsätt som passar just din förening och dina medlemmars behov. Kolla dessutom in vårt verktyg för att hitta rätt plattform för era ändamål vad gäller hemsida, e-butik eller bokningar.


Ta betalt som förening

Som förening kan man använda Payson på olika sätt, vi har lösningar som passar de flesta, från enkla betalknappar till fullt integrerade lösningar. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor kring vad vi kan erbjuda er.

 

 • Kom igång inom 24 h

  Att komma igång med Payson är enkelt. Registrera dig genom att följa instruktionerna och inom en dag har din ansökan granskats och du är redo att köra igång och ta betalt.*

 • Välj det alternativ som passar föreningen bäst

  Vill du ha en snygg och snabb betallösning där faktura är förvalt som betalsätt? Då passar Payson Checkout perfekt.*

 • Många betalsätt ingår

  Med Payson betalar era medlemmar enkelt med betalsätten som de föredrar, kort, internetbank eller mot faktura. Allt samlas på föreningens konto på Payson för enkel avstämning och redovisning.

* Istället för registreringsbevis laddar du bara upp en kopia av föreningens senaste mötesprotokoll. För att erbjuda faktura behövs borgensman alternativt 30 dagars fördröjd utbetalning.

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson med föreningens hemsida.