Betaltjänst för försäljning mellan företag

Befinner sig din e-butik inom sektorn för B2B, det vill säga handel av varor och tjänster mellan företag? Med våra tjänster kan du sköta din B2B- och B2C-försäljning på ett och samma ställe. Följ alla transaktioner och håll koll på hur det går genom smarta statistiska sammanställningar inne på företagskontot.

Med Payson Checkout kan dina företagskunder enkelt använda betalsätt som kortbetalning och handla på faktura. Har du kunder inom offentlig verksamhet som kommun och landsting kan de också handla och få en e-faktura. Fakturan skickas då digitalt, direkt till kundens ekonomisystem. Kunden behöver endast ange sitt PEPPOL ID-nummer så hanterar vi resten.

Registrera ditt företag med några få klick och låt dina företagskunder betala säkert i din e-butik.

 

 • Efter en arbetsdag är ditt konto redo

  Att som e-butik sälja mot företag fungerar precis på samma sätt som för de som säljer till konsument. Registrera dig enkelt genom att följa instruktionerna och du är redo att ta emot köp inom 24 h.

 • Välj alternativet som passar dig

  Med Payson Checkout får du en snyggt integrerad checkout som ökar konverteringen.

 • Välj betalsätten som passar dina företagskunder

  Beroende på vad din e-butik säljer kan dina företagskunder efterfråga olika typer av betalsätt. Se över vad som är populärt just för dina kunder och välj därefter bland fem olika alternativ.

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson med din e-butik.