Payson Checkout

E-butikskassan som är framtagen för maximerad konvertering. I vår snabba betallösning har vi slopat alla onödiga steg i kassan för att öka din försäljning. Betalfönstret är snyggt integrerat i din e-butik där kunderna enkelt slutför köpet med några få klick! Lösningen fungerar även vid B2B – försäljning mellan företag.

Kunden kan till exempel välja att handla mot faktura och efter leverans betala den enkelt med Swish. Det går även att delbetala i 3-24 månader, och naturligtvis att betala köpet direkt med kort, Swish eller internetbank.

Payson Checkout har vår lägsta transaktionskostnad och du slipper helt fasta avgifter. Kom igång snabbt – inom 24 timmar när du skapar konto med BankID!

Se hur ett köp slutförs med Payson.
 

Enkel integration och färdiga plug-ins

Hemsida24
Abicart
Quick_Butik
woocommerce_centrerad
prestashop_new_200_70

opencart_centrerad
visma
magento
talex

Väx med oss!

I takt med att e-butiken utvecklas och omsättningen ökar anpassas avgiften automatiskt och blir lägre. Samtidigt ger vi fler och bättre möjligheter till kostnadsfri marknadsföring och andra mervärden som ökar er försäljning!

Pristrappa Payson Checkout

Ökad försäljning

När en verksamhet växer kommer behoven att se annorlunda ut. Därför har vi inkluderat skräddarsydda mervärden för att öka försäljningen på just den omsättningsnivå där e-butiken befinner sig. Kontakta oss på sales@payson.se för information om vad som ingår.

Vill ni byta till Payson?

Vi tar självfallet hänsyn till e-butikens befintliga omsättning. För att ni ska hamna i rätt priskategori kontaktar ni vår försäljningsavdelning så återkommer vi snabbt till er.

Så räknar vi

Omsättningen beräknas på inkommande betalningar via Payson Checkout exklusive avgifter, krediteringar och återköp per 12-månaders period. När försäljningen uppnått en ny nivå justeras avgiften automatiskt från och med den första dagen i nästföljande månad. Om man använder ett annat betalsätt vid sidan, till exempel Swish, så tillgodoräknas alltså inte dessa transaktioner i omsättningen hos Payson.

 
 
 

Enkel administration

Alla ordrar hanteras på samma sätt och vi förmedlar kundens leveransadress och orderinnehåll efter genomförd beställning, och  oavsett hur kunden väljer att betala så betalas dina pengar ut 10 dagar efter att ordern är skickad.

Inne på ditt företagskonto håller du enkelt koll på din e-butiks utveckling. Här kan du stämma av försäljningen med smarta funktioner och skapa månadsrapporter. Dessutom kan du få hjälp med marknadsföring!

 Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss via mejl
kontakt@payson.se

Måndag till fredag
09:00-12:00 13:00-16:30
08-470 94 00