Payson Checkout

Payson Checkout är framtagen för maximerad konvertering. I vår nya och snabba betallösning har vi slopat alla onödiga steg i kassan för att öka din försäljning. Betalfönstret är snyggt integrerat i din e-butik där kunderna enkelt slutför köpet med några få klick! Lösningen stöder även försäljning mellan företag, ”B2B”.

Kunden kan välja att handla mot faktura och efter leverans välja att betala den via plusgiro, bankgiro eller enkelt med Swish. Det går även att välja delbetalning i 3-24 månader, alternativt att betala köpet direkt med kort eller internetbank.

Payson Checkout har vår lägsta transaktionskostnad och du slipper helt fasta avgifter. Kom igång snabbt, inom 24 timmar när du skapar konto med BankID!

Se hur ett köp slutförs med Payson.

Partners & plattformar som stödjer Payson Checkout

Hemsida24TextalkQuick_Butikwoocommerce_centreradprestashop_new_200_70
opencart_centreradvismawebbfabrikenmagentotalex

Möt våra kunder

Väx med Payson Checkout

I takt med att e-butiken utvecklas och omsättningen ökar blir avgiften till Payson automatiskt lägre. Samtidigt ger vi fler och bättre möjligheter till kostnadsfri marknadsföring och andra mervärden som ökar er försäljning!

Pristrappa Payson Checkout

 • Ökad försäljning

  Alla våra företagskunder har tillgång till kostnadsfri marknadsföring, men när en verksamhet växer kommer också behoven att se annorlunda ut. Därför har vi med Payson Checkout inkluderat skräddarsydda mervärden för att öka försäljningen på just den omsättningsnivå där e-butiken befinner sig. Kontakta oss på sales@payson.se för information om vad som ingår i er priskategori.

 • Vill ni byta till Payson?

  Vi tar självfallet hänsyn till e-butikens befintliga omsättning. För att ni ska hamna i rätt priskategori skickar ni in ett omsättningsunderlag för de senaste tolv månaderna till vår försäljningsavdelning så återkommer vi snabbt till er.

 • Så räknar vi

  Omsättningen beräknas på inkommande betalningar via Payson Checkout exklusive avgifter, krediteringar och återköp per 12-månaders period. När försäljningen uppnått en ny nivå justeras avgiften automatiskt från och med den första dagen i nästföljande månad. Om man använder ett annat betalsätt vid sidan av Payson, till exempel Swish, så tillgodoräknas alltså inte dessa transaktioner i omsättningen hos Payson.

  Kontakta oss på sales@payson.se för mer information.

Enkel administration för företag

Alla ordrar hanteras på samma sätt i Payson Checkout, då Payson förmedlar kundens leveransadress efter genomförd beställning. Oavsett hur ordern betalas så betalar Payson ut dina pengar 10 dagar efter att ordern är markerad som skickad.

Inne på ditt PaysonKonto för företag håller du enkelt koll på din e-butiks utveckling. Här kan du stämma av din försäljning med smarta funktioner och skapa månadsrapporter. Dessutom kan du få hjälp med marknadsföring! Läs mer under Marknadsföring inloggad på ditt PaysonKonto för företag.

Kom igång i tre steg

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson med din e-butik.