Abonnemangsbetalningar

Vi hjälper dig att ta betalt av dina medlemmar, prenumeranter och återkommande kunder! Det här är betaltjänsten för dig som säljer abonnemang av produkter och tjänster, exempelvis boxar med förbrukningsartiklar, matkassar, medlemskap eller premiumtjänster.

”Prenumerationslösningar blir alltmer populärt hos konsumenter och att använda en tjänst utan avbrott är något som helt enkelt gör vardagen lite enklare!”

Perfekt för dig som …

  • Säljer prenumerationer på varor eller tjänster, exempelvis digitala tidningsprenumerationer eller boxar med förbrukningsartiklar.
  • Förening, sportklubb eller arrangör som vill ta betalt för återkommande medlemsavgifter.
  • Erbjuder en tjänst mot en månadsavgift.
 
 
ikon prenumeration

Prenumerationsboxar

 
ikon prenumeration

Matkasse

 
ikon prenumeration

Medlemskap

 
ikon prenumeration

Tjänster

 

Flexibelt för din kund

Kunderna signar upp online via vår abonnemangscheckout och väljer själva hur de vill debiteras för sin prenumeration – bland betalsätten faktura, autogiro via bank (med Trustly) och kortbetalning. Med valet faktura får kunden en vanlig faktura med e-post eller brev, och väljer kunden att bli debiterad på sitt betalkort eller bank så sker dragningarna därefter löpande utan att kunden behöver göra något. Som vanligt kan kunden se alla debiteringar på sitt konto hos oss och exempelvis byta betalsätt i det pågående abonnemanget eller säga upp det.

Enkelt för dig

För dig som e-handlare eller säljföretag är det en enkel tjänst att använda, det görs ingen skillnad i hanteringen beroende på hur kunden väljer att betala med abonnemang. Du styr med vilken frekvens kunden ska debiteras, till exempel om det är månatligen, varje vecka eller ett visst datum. Du har full kontroll över vilka som har betalat och kan själv bestämma hur stort tidsfönstret ska vara för kundens debitering att slutföras, vilket är smidigt om du behöver skicka ut varor en viss dag eller få betalt innan månadsskiftet. Om en betalning fallerar så tar vi automatiskt kontakt med kunden under tidsfönstret och ger denne möjlighet att välja ett nytt betalsätt eller kanske uppdatera sina kortuppgifter – helt utan att du behöver tänka på det!

prenumerationtjänst bild

Spara tid

Du får full kontroll att administrera dina kunders abonnemang inloggad på ditt konto och via tjänstens API där du initierar varje debitering mot kundens valda betalsätt. Det är en trygghet för dig att veta att du kan debitera kunderna för dina produkter eller tjänster innan de ska levereras, och dina kunder behöver inte oroa sig att de glömmer bort en betalning.

 

Så kommer du igång

För att kunna hantera återkommande betalningar behöver du ansöka om tjänsten och ha ett godkänt företagskonto hos oss. Vänligen kontakta oss för mer information – vi hjälper dig gärna!

Moduler för abonnemangsbetalning:

WooCommerceOpenCart
 
Abonnemangsbetalningar, prenumerationer och att betala via abonnemang
Frigör tid genom att erbjuda betalning via prenumeration & abonnemang.

Teknisk dokumentation

Allt du behöver veta om att integrera mot Payson Abonnemangsbetalningar själv hittar du på vår tech site.

Öppna konto

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss via mejl
kontakt@payson.se

Måndag till fredag
09:00-12:00 13:00-16:00
08-470 94 00