Betallösning för e-handel

Paysons betallösning för e-handel, Payson Checkout 2.0, är framtagen för att maximera antalet genomförda betalningar. Betallösningen stödjer samtliga betalsätt och har en snygg design som är enkel att förstå.

Som företagskund hos Payson får du också tillgång till en rad smarta funktioner i ditt PaysonKonto för företag. Där kan du exempelvis skapa månadsrapporter, hålla koll på din försäljning och hantera transaktioner. Du hittar aktuella erbjudanden skräddarsydda för dig som driver e-butik under fliken ”Marknadsföring”. Där kan du även ladda upp din butik till sidan Lokala e-butiker. Perfekt för dig som vill få hjälp med extra marknadsföring!

Se hur ett köp slutförs med Payson.

Payson Checkout2.0

Den snabba betallösningen där faktura är förvalt som betalsätt för ökad konvertering. Kunden lämnar aldrig din e-butik och kan genomföra sitt köp på några klick!

Driver du e-butik & vill ha mer information?

 

Kom igång

Kom enkelt igång med din e-butik genom att skapa ett PaysonKonto för företag här. Du behöver också välja rätt teknisk plattform. Payson har partnerskap med många olika e-handelsplattformar. Vi har också moduler och plug-ins till de vanligaste Open Source-plattformarna. Ladda hem, installera och kör igång redan idag.

Om du har frågor om e-handel eller vill ha mer hjälp med att komma igång kan du kontakta Paysons Starta eget-jour.

Partners

Använd en av Paysons Partners för att enkelt komma igång med din e-butik. I Paysons Partnernätverk hittar du bland annat webbyråer, design- och Open Source-lösningar samt plattformar för biljetter och bokningar. Läs mer om våra olika Partners och deras produkter och tjänster här. Kontakta Paysons kundtjänst om du har fler frågor.

Möt våra kunder

företag-betallösningar

Payson Checkout1.0

Ett anpassningsbart betalfönster där du kan vara flexibel med vilka betalsätt du erbjuder. Perfekt om du önskar att komma igång extra snabbt utan bindningstid.