Betalsätt i Payson Checkout

Erbjud dina kunder enkla och säkra betalningar på nätet. I Payson Checkout ingår alla betalsätt som standard! Kundens senast valda betalsätt är förvalt för en snabb och smidig köpupplevelse. Nedan kan du läsa mer om de olika betalsätten. Kom ihåg att visa upp din betallösning – ladda ner grafik och logotyper här till din e-butik.
Faktura

Faktura

Ge dina kunder tillgång till det efterfrågade betalningsalternativet faktura, som ger en snabb och smidig köpupplevelse. I samband med att du skickar varorna till kunden, mejlar vi automatiskt ut fakturan - som kan betalas med Swish.

Läs mer
Kortbetalning

Kortbetalning

Att betala med kort är det vanligaste betalsättet på nätet. Du behöver inte teckna ett eget inlösenavtal och dina kunder kan välja att betala direkt med Visa, Mastercard, Maestro Diners Club eller Discover Card i svenska kronor och euro. Enkelt och tryggt.

Läs mer
Delbetalning

Delbetalning

Dina kunder får möjlighet att delbetala sina köp. Alla som handlar för mer än 300 kronor välja att dela upp sin betalning räntefritt i 3-12 månader! Vid större köp erbjuds även delbetalning i 24 månader.

Läs mer
Internetbank

Internetbank

Att betala direkt via internetbank är något många konsumenter föredrar då det ger en känsla av extra trygghet. Vår koppling till säkra Trustly erbjuder betalningsmöjlighet via både Svenska och europeiska banker.

Läs mer
Swish

Swish

Våra fakturor går att betala med det mobila betalsättet Swish, och med vår app kan dina kunder se och hantera sina fakturor direkt i mobiltelefonen. Swish gör att fakturorna kan kan betalas med endast några få klick!

Läs mer