Payson Premium

Aktivera företagstjänsten Premium så får du en mängd funktioner som underlättar ditt företagande.

Använder du Fortnox eller Visma så kan du välja att få dina transaktioner avstämda i realtid, samt enkelt hålla koll på ditt saldo och fordringar. Med Premium kan du även få automatiska utbetalningar till ditt bankkonto med den frekvens och behållning som du önskar. Det ingår även andra smarta funktioner som möjligheten att skapa fler kontoanvändare och alltid vara först med det senaste från Payson.

Premiumtjänsten kostar 159 kr per månad.

Öppna konto

Varför skaffa Premium?

ikon utbetalningar

Automatiska utbetalningar

Med Premium kan du själv bestämma när du vill ha utbetalt till ditt bankkonto. Vill du få utbetalt varje vecka, vid ett visst belopp eller en gång i månaden? Du bestämmer helt själv. Självklart blir dessa uttag också kostnadsfria med Premium.

ikon avstamning

Smidig bokföring

Bokföring behöver inte vara svårt, med Premium ingår kopplingar för dig som använder Visma eller Fortnox. Få alla dina kontohändelser synkade och avstämda i realtid, samlat på ett och samma ställe. Du behöver tillgång till ekonomisystemet för att aktivera.

ikon användare

Flera kontoanvändare

Är ni fler i företaget som behöver ha tillgång till kontot på Payson? Nu kan du lägga till användare med olika behörigheter, för att ni ska kunna vara fler som hanterar företagets alla delar på ett säkert sätt. Alla användare loggar in med egen två-faktors autentisering.

Automatisera mera!

Sätt det tidskrävande arbetet på autopilot med Premium och minimera tiden som du lägger på bokföring och kontoadministration. Kostnaden är endast 159 kr i månaden som debiteras kontot på Payson eller faktureras om saldo saknas. Du har en månads uppsägningstid.

fortnox

Med Fortnox får du en tydlig överblick av samtliga köp i din webbshop, kan stämma av bokföringen helt automatiskt i realtid och få fram det bokföringsunderlag som du önskar. Med Premium ingår denna koppling, som är kompatibel med Fortnox Bas, Standard eller Plus.

visma

Visma hjälper dig ta hand om företagets ekonomi. Här kan du välja bland flera olika paket för att hitta den lösning som passar dig bäst. Stäm av din försäljning hos Payson och få den bokförd automatiskt när du skaffar Premium. Visma gör det enkelt för dig att ta hand om det administrativa.

sharespine

Sharespine kopplar ihop e-handel, betallösningar och ekonomisystem. 1000-tals företag och redovisningskonsulter använder Sharespine för att automatisera bokföringen. I Payson Premium har vi använt oss av Sharespines teknik, för att förenkla din vardag.