Vi hjälper dig betala säkert på nätet

Betala på nätet med Payson och sköt alla dina transaktioner på ett säkert och smidigt sätt, välj flexibelt bland alla våra betalsätt. Handla enkelt i tusentals e-butiker utan att lämna ut känsliga uppgifter och följ sedan din order via ditt konto där du kan se köpkvitton och fakturor.

Du kan även själv ta emot betalningar för din egen försäljning på internetauktion eller annons, och det är helt gratis att öppna ett konto!


 
Se hur ett köp slutförs med Payson.
 

När du handlar mot faktura

När du handlar mot faktura med oss får du välja att betala inom 14 eller 30 dagar och om du vill ha en pappersfaktura eller få fakturan med mejl. Efter köpet kan du som vanligt följa din order via kontot på Payson där du också kan skjuta fram förfallodatumet om leveransen är försenad eller initiera en retur. För din trygghet begär vi alltid att en order mot faktura bekräftas med BankID vid köptillfället.

 

Betala med kort


Du betalar säkert när du använder våra tjänster. För kortbetalningar med Visa och MasterCard används tillägget 3D-Secure (Verified by VISA och SecureCode), vilket innebär att för anslutna kort behöver man ange sitt lösenord för internethandel alternativt använda sin Digipass, SMS-kod, BankID eller motsvarande för att bekräfta köpet.

När du gör din första kortbetalning med våra tjänster har du möjlighet att koppla ditt betalkort eller kreditkort till ditt konto, vid nästa köp behöver du då inte ange dina kortuppgifter på nytt.

 

Betalning med internetbank och Swish

Direktbetalning med bank går snabbt och smidigt och är ett betalsätt som många har möjlighet till då vi stödjer de flesta internetbankerna i Sverige. Du loggar enkelt in och godkänner transaktionen med BankID vid köptillfället.

För dig som vill använda Swish så går det också bra, du väljer Swish-appen direkt i kassan och scannar QR-koden om du använder en dator.