Betala säkert på nätet

Med Payson kan du sköta alla dina internettransaktioner på ett säkert och smidigt sätt via ditt PaysonKonto. Du behöver aldrig lämna ut känsliga uppgifter till någon och kan välja att snabbt betala till en e-postadress eller ta emot betalningar för din egen försäljning på internetauktion eller annons. Det går även lätt att handla i någon av Paysons anslutna e-butiker.

Läs mer om våra tjänster för privatpersoner nedan.

Ditt PaysonKonto

Logga in på ditt PaysonKonto för privatpersoner för att se dina köp. I inloggat läge kan du enkelt överföra pengar eller ta betalt av någon på nätet. Du kan även skicka en betalningsförfrågan via e-post eller skapa en betalknapp. Med ett PaysonKonto är det enkelt att utföra säkra betalningar på nätet.

 

Säkra kortbetalningar

Du är säker när du använder Paysons tjänster, vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och för kortbetalningar med Visa och MasterCard används tillägget 3D-Secure (Verified by VISA/SecureCode) vilket innebär att för anslutna kort behöver man ange sitt lösenord för internethandel alternativt använda sin Digipass eller motsvarande.

När du gör din första betalning med Payson har du möjlighet att koppla ditt betalkort eller kreditkort till PaysonKontot, vid nästa köp behöver du då inte ange dina kortuppgifter på nytt. Payson är certifierade av säkerhetsbolagen Trustwave och Symantec.