Ta betalt och betala på nätet

Använd ditt konto när du handlar på nätet, det underlättar även när du säljer och köper privat. Inloggad på ditt konto ser du hela din transaktionshistorik och administrerar dina betalningar, du handlar enkelt i e-butiker utan att lämna ut känsliga uppgifter och följer sedan din order via ditt konto där du ser köpkvitton och fakturor.

När du handlar i en e-butik med Payson reserveras det alltid ett konto till dig och du väljer själv om du vill aktivera kontot för att följa upp ditt köp.


Betala köp via annonser enkelt

Du betalar i realtid – och säljaren får direkt besked om att du har betalat. Du behöver med andra ord inte vänta på att din betalning ska nå säljarens bank. När du betalar är du på en säker hemsida där ingen kan se dina bankuppgifter eller känslig kortinformation. Säljaren kommer enbart att se din e-postadress och ditt namn som avsändare av betalningen. För ett extra skydd av köpet kan du även välja till tjänsten PaysonGaranti.

Sälj privat på nätet utan e-butik

Med våra tjänster kan du ta betalt av köparen på ett säkert sätt utan att behöva lämna ut känsliga uppgifter som till exempel bankkontonummer. Skicka en betalningsbegäran till personen som har handlat av dig för att underlätta betalningen. Det kan liknas med en faktura som köparen får till sin mejl, och betalningen kommer sedan direkt till ditt konto på Payson. En betalningsbegäran har inget förfallodatum eller betalkrav.

Brukar du sälja på nätet via auktion eller annons? Då är det här en bra tjänst för dig.

 
 
Blocketfyndaren Pierre berättar om några av sina bästa köp på nätet.