Skicka en betalningsbegäran via e-post

Vill du som företag ta betalt utan e-butik eller e-handelssystem? Med oss kan du enkelt ta betalt utan att en order först lagts i ett e-butikssystem. Skicka istället en betalningsbegäran så kan din kund snabbt och enkelt betala via Payson. Köparen kan med en knapptryckning betala summan på en gång och du behöver aldrig lämna ut känsliga uppgifter som ditt bankkontonummer.

Ta betalt utan webbshop

Skicka en betalningsbegäran via oss för att enkelt sälja på nätet utan att ha en e-butik eller ett e-handelssystem. Köparen behöver naturligtvis inte ha ett konto hos oss sedan tidigare.

Skicka en räkning

Ska någon betala dig? Gör en begäran om betalning via ditt konto så kan personen som ska handla av dig enkelt betala till dig. Du slipper väntetid och ser direkt när betalningen är gjord (det finns inget krav på köparen att betala en sådan här digital räkning).

Betalningar i efterhand

Ta betalt i efterhand. Om du tillverkar varor på beställning eller har en fördröjning innan dina produkter är klara för leverans kan du enkelt begära betalning av enskilda kunder när det är dags att betala.

Kom igång i tre steg:

  1. Öppna ett konto, gå sedan till Överföring och välj Ta betalt.
  2. Ange e-postadressen för personen som ska betala dig, belopp och en beskrivning.
  3. Mejlet skickas till din köpare och så fort betalningen utförts får du besked!