Skicka en betalningsbegäran via e-post

Vill du ta betalt utan e-butik eller e-handelssystem? Med Payson kan du enkelt ta betalt utan att orden först lagts i ett e-butikssystem. Skicka ett mejl med en betalningsbegäran till din köpare så kan din kund snabbt och enkelt skicka betalningen till ditt PaysonKonto. Köparen kan med en knapptryckning betala summan på en gång och du behöver aldrig lämna ut känsliga uppgifter.

Om du brukar sälja artiklar på internetauktioner eller via annonser är det är en bra tjänst för dig.

 

 • Ta betalt utan webbshop

  Skicka en betalningsbegäran via mejl för att enkelt sälja på nätet utan att ha en e-butik eller ett e-handelssystem. Din köpare behöver naturligtvis inte ha ett PaysonKonto sedan tidigare.

 • Skicka en räkning

  Ska någon betala dig? Gör en Begäran om betalning så kan personen som ska handla av dig enkelt skicka betalningen till ditt PaysonKonto. Du slipper väntetid och ser direkt när betalningen är gjord (det finns inget krav på köparen att betala en sådan här räkning).

 • Betalningar i efterhand

  Ta betalt i efterhand. Om du tillverkar varor på beställning eller har en fördröjning innan dina produkter är klara för leverans kan du enkelt begära betalning av enskilda kunder när det är dags att betala.

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett PaysonKonto, gå sedan till Överföring och välj Ta betalt.
 2. Ange e-postadressen för personen som ska betala dig, belopp och en beskrivning.
 3. Mailet skickas till din köpare och så fort betalningen utförts får du besked!