Ta betalt som UF-företag

Payson älskar unga entreprenörer och vill hjälpa UF-företagare att erbjuda sina kunder säker betalning på nätet. Ett UF-företag öppnar likt ett vanligt företag ett PaysonKonto som ett registrerat företag. Den enda skillnaden är att du istället för att ange organisationsnummer skriver in ditt personnummer.

För att öppna ett företagskonto krävs det att du är minst 18 år. Du som är under åldersgränsen och vill registrera ditt UF-företag gör det enkelt genom att registrera företaget på en äldre anhörig som har gett sitt samtycke.

 

 • Ansök om ett PaysonKonto för företag

  UF-företag kan snabbt och smidigt registrera sig på ett företagkonto. Byt endast ut organisationsnumret mot ditt personnummer och sen är ni redo att köra igång.

 • Ha alla dokument redo

  Under registreringen krävs det att du har tillgång till viss information. Det första steget är att se till så att antingen du, din kollega eller någon annan i din närhet är minst 18 år och villig att registrera sig med sitt personnummer. Därefter ska även ett motsvarande registreringsbevis laddas upp. Detta finns att hämta på UF:s hemsida.

 • Få hjälp av våra e-handelsexperter

  Känner du dig osäker på hur du ska gå tillväga eller behöver du tips på hur du ska få ditt UF-företag att växa online? Från måndag till torsdag varje vecka sitter Paysons e-handelsexperter redo att svara på dina frågor i chatten här på hemsidan.

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson med din hemsida eller e-butik.