Ta betalt som UF-företag

Payson älskar unga entreprenörer och vill hjälpa UF-företagare att erbjuda sina kunder säker betalning på nätet. Ett UF-företag öppnar likt ett vanligt företag ett företagskonto. För att öppna ett företagskonto krävs det att du är minst 18 år.

Skapa en webbshop med Payson & Visma

Det finns mycket att tänka på när man ska starta upp ett företag, vi rekommenderar dig att läsa en ordentlig guide för att inte glömma något innan du implementerar en betallösning på din hemsida. Payson Checkout fungerar jättebra att använda i Visma Webshop. Med Payson Checkout kan du som är UF-företagare ta emot kort- och bankbetalningar.
 • Ansök om ett konto för företag

  UF-företag kan snabbt och smidigt registrera sig för ett företagkonto. Byt endast ut organisationsnumret mot ditt personnummer och sen är ni redo att köra igång.

 • Ha alla dokument redo

  Under registreringen krävs det att du har tillgång till viss information, exempelvis ett registreringsbevis för företaget. Detta finns att hämta på UF:s hemsida.

 • Få hjälp av våra e-handelsexperter

  Känner du dig osäker på hur du ska gå tillväga eller behöver du tips på hur du ska få ditt UF-företag att växa online? Varje vecka sitter våra e-handelsexperter redo att svara på dina frågor via e-post eller telefon.

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson med din hemsida eller e-butik.