Övriga produkter

Varje verksamhet har sina förutsättningar för hur man vill eller bör ta betalt. Payson tillhandahåller därför flertalet betallösningar för dig som ska starta e-handel eller av andra anledningar vill kunna ta betalt av dina köpare.

Oavsett vad du ska sälja så kan Payson hjälpa dig att hitta rätt betallösning för just dig.

Välj mellan flera olika betalsätt

Det ska inte behöva vara svårt att ta betalt av sina köpare, med Payson kan du använda alltifrån en flexibel Checkout till smidiga betalknappar. Kom igång direkt genom att skapa ett PaysonKonto för företag så är du igång inom ett dygn!

Osäker på vilken betallösning som passar dig? Läs mer om våra övriga betalsätt nedan.

Perfekt för dig som …

  • Har en e-butik och behöver en komplett checkout.
  • Säljer på nätet via auktionssidor och annonser.
  • Vill kunna ta betalt via en hemsida eller e-post.

Payson 1.0

Payson 1.0 passar dig som vill ha en flexibel betallösning. Här kan du erbjuda dina kunder att använda sig av samtliga betalsätt så som kortbetalning, bankbetalning, delbetalning och faktura, men du kan också anpassa vilka betalsätt du vill erbjuda utifrån din verksamhets förutsättningar. Betalfönstret i Payson 1.0 öppnas i en ny flik och fungerar lika bra i alla digitala enheter. Kom igång enkelt och snabbt utan bindningstid!

foretag-betallosninga

Ta betalt via e-post

Vill du kunna ta betalt av köpare utan att ha en e-butik? Genom att skicka ett mejl till köparen med en betalningsbegäran behöver du aldrig lämna ut känsliga uppgifter och pengarna kommer snabbt och smidigt in på ditt PaysonKonto.

Abonnemangsbetalningar

Abonnemangsbetalningar är ett bra betalsätt för dig som vill kunna ta betalt för produkter eller tjänster som kommer regelbundet eller i intervaller, exempelvis prenumerationsboxar, matkassar och anmälningsavgifter.

Skapa betalknapp

En del verksamheter kräver en betallösning som inte kräver ett e-handelssystem. Med en betalknapp får du betalt direkt och du kan välja om du vill placera den på din hemsida eller i ett e-postmeddelande!