Övriga produkter

Varje verksamhet har sina förutsättningar för hur man vill eller bör ta betalt. Vi tillhandahåller därför flera olika betallösningar för dig som ska starta e-handel eller behöver ta betalt av dina köpare. Oavsett vad du ska sälja så kan vi hjälpa dig att hitta rätt betallösning för just dig.

Välj mellan flera olika betalsätt

Det ska inte behöva vara svårt att ta betalt på nätet, med Payson kan du använda alltifrån en flexibel Checkout till smidiga betalknappar. Kom igång direkt genom att skapa ett konto för företag så är du igång inom ett dygn!

Lösningar för dig som …

  • Har en e-butik och behöver en komplett checkout.
  • Säljer på nätet via auktionssidor och annonser.
  • Vill kunna ta betalt via en hemsida eller e-post.

Payson 1.0

Payson 1.0 passar dig som vill ha en flexibel betallösning. Här kan du erbjuda dina kunder att använda sig av samtliga betalsätt så som kortbetalning, bankbetalning, delbetalning och faktura, men du kan också anpassa vilka betalsätt du vill erbjuda utifrån din verksamhets förutsättningar. Betalfönstret öppnas i en ny flik och fungerar lika bra i alla digitala enheter. Kom igång enkelt och snabbt utan bindningstid!

foretag-betallosninga

Läs mer

Ta betalt via e-post

Har du ingen e-butik? Genom att skicka ett mejl till köparen med en betalningsbegäran behöver du aldrig lämna ut känsliga uppgifter och pengarna kommer snabbt och smidigt in på ditt konto.

Abonnemang

Abonnemangsbetalningar är ett betalsätt för dig som vill ta betalt för produkter eller tjänster som återkommer regelbundet eller i intervaller som exempelvis prenumerationsboxar, matkassar och anmälningsavgifter.

Skapa betalknapp

En del verksamheter kräver en betallösning som inte bygger på ett e-handelssystem. Med en betalknapp får du betalt direkt och du kan placera knappen på din hemsida eller i ett e-postmeddelande!