Jobba på Payson

 

Lediga tjänster:

Payson-logo

Junior Account Manager till Payson

Är du i början av din karriär inom account management och redo att ta nästa steg? Ta chansen att kombinera ditt intresse för e-handel, kommunikation och försäljning!

 

OM OSS

Payson hjälper privatpersoner och företag att ta betalt smart på nätet. Idag är vi ca 25 personer som sitter i nybyggda lokaler vid Friends Arena i Solna.

 

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill arbeta heltid med försäljning och account management mot såväl befintliga e-handlare som e-handelsstartups hos oss på Payson, Många av våra e-handlare är nya entreprenörer som precis kommit igång med sitt företagande inom e-handel. Ett plus är därför att du har hyfsad koll på startupvärlden samt är intresserad av e-commerce.

Som Junior Account Manager kommer du att bli en viktig del av Paysons Sälj- och marknadsteam som idag består av fyra personer och rapportera direkt till Marknadschefen. Du kommer att jobba både mot Paysons befintliga kundbas men också bearbeta nykunder samt vara involverad i kundvård. I teamet kommer du att vara en nyckelperson i alla nykundsbearbetningsprojekt.

Payson expanderar just nu till andra marknader och av den anledningen är det meriterande om du utöver svenska och engelska behärskar finska, danska eller norska. Då en stor del av tjänsten handlar om att på olika sätt representera företaget gentemot befintliga och potentiella kunder är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Vidare är en god samarbetsförmåga och en ödmjuk och öppen personlighet ett måste.

Ett krav är att du är bra på att formulera och uttrycka dig i skrift.

 

VI SÖKER DIG SOM

Tycker att det är kul att jobba målfokuserat och går igång på att nå uppsatta mål. Är noggrann och utåtriktad med stor social kompetens och är en skicklig relationsbyggare med alla typer av människor.

Tycker om att per telefon och e-post kontakta befintliga och potentiella kunder och är intresserad av att förstå dina kunders verksamhet och behov.

Är kvalitetsmedveten med relevant eftergymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet, gärna från försäljning eller e-handel.

– Start: Omgående

– Placering: Solna

– Lön: Enligt ök

Sök tjänsten genom att mejla jobb@payson.se. Märk ditt mejl med ”Junior Account Manager”. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan därför stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.