Jobba på Payson

Lediga tjänster:

 
Payson-logo
 
 

Kreativ marknadsassistent som brinner för sociala medier

Är du i början av din karriär som marknadsförare och redo att ta nästa steg? Ta chansen att kombinera ditt intresse för entreprenörskap, kommunikation och sociala medier!

OM OSS

Payson hjälper privatpersoner och företag att ta betalt smart på nätet. Idag är vi ca 25 personer som sitter i nybyggda lokaler vid Friends Arena i Solna.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill arbeta med copy, bilder och sociala medier hos oss på Payson, både mot privatpersoner och e-handlare.

Som marknadsassistent kommer du att bli en del av Paysons marknadsavdelning och bland annat jobba med företagets digitala kanaler och kommunikationen via sociala medier såsom Facebook, LinkedIn och Instagram. Du kommer även att understödja Paysons marknadschef med löpande arbetsuppgifter, jobba med SEO, skriva copy, pressreleaser och ansvara för utskick av nyhetsbrev. Vidare kommer du att stötta arbetet vid exempelvis reklamkampanjer och filminspelningar.

Arbetsdagarna präglas av varierande arbetsuppgifter och tjänsten passar dig som brinner för digital och traditionell marknadsföring, har bra koll på sociala medier samtidigt som du tycker om att skapa engagerande content för både breda och nischade målgrupper. Ett krav är att du är bra på att formulera och uttrycka dig i skrift.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom reklam, media, grafisk formgivning eller kommunikation och har ett stort intresse för kommunikation och budskap.

Som person är du driven, snabblärd och har ett sinne för ordning och reda. Då det är många olika arbetsuppgifter som ska utföras och du parallellt kommer att jobba med flera projekt samtidigt är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt. Det är också viktigt att du är kreativ och har förmågan att komma med idéer och koncept som kan generera awareness för Payson i Paysons målgrupp via exempelvis sociala medier och nyhetsbrev.

Då en stor del av tjänsten handlar om att representera företaget utåt på digitala plattformar är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera i skrift. Vidare är en god samarbetsförmåga och en ödmjuk och öppen personlighet ett måste.

Du ska ha goda datorkunskaper och vara en van användare av Microsoft Officepaketet. Du bör också kunna behärska bildredigeringsprogram såsom Photoshop och In design då en del av arbetsuppgifterna innefattar att ta fram och redigera bilder. Det är meriterande om du tidigare arbetat i WordPress och har erfarenhet att bildredigeringsprogrammet Photoshop.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Solna
Lön: Enligt ök

Sök tjänsten genom att mejla jobb@payson.se Märk ditt mejl med ”Marknadsassistent”. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan därför stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.