Handla säkert på nätet

Med ett PaysonKonto för privatpersoner kan du alltid handla säkert på nätet. Både säljare och köpare slipper lämna ut känsliga uppgifter och bankkontonummer då du betalar till säljarens mejladress. Du kan välja bland många olika betalsätt, till exempel internetbank eller kreditkort. Betalningen tas emot direkt, utan fördröjning och inloggad på ditt PaysonKonto kan du enkelt hålla koll på betalningshistorik och administrera transaktioner.

 • Sälja på Nätet

  Genom att erbjuda Payson som betalsätt när du säljer på ex Tradera eller Blocket kan köparen säkert och enkelt utföra betalningen till ditt PaysonKonto – du får på en gång information om vem som har betalat och kan därför skicka varan snabbt!

  Du behöver inte heller lämna känslig information till säljaren, så som bankuppgifter eller kortnummer. Detta gör det tryggare för köparen att handla på nätet från dig.

 • Betala ett köp

  När du har vunnit en auktion eller kommit överens med säljaren om en affär loggar du in på ditt PaysonKonto och går till Betala under rubriken Överföringar. Ange säljarens e-postadress och beloppet som du vill betala för att överföra pengarna, säljaren ser din betalning i realtid!

 • Begär betalning

  Genom att använda Payson behöver du aldrig lämna ut känsliga uppgifter till köparen, som till exempel ditt bankkontonummer. En smidig tjänst för dig som gillar att sälja saker på auktion eller nätannonser.

Om man träffar en köpare för att överlämna en vara används denna mall för att betalningen ska vara giltig.

 

 
Här kan du bland annat handla med Payson:

index1