Handla säkert på nätet

Med Payson kan du alltid handla säkert på nätet. Du kan välja bland många olika betalsätt, till exempel internetbank eller kreditkort. Betalningen tas emot direkt, utan fördröjning och inloggad på ditt konto kan du enkelt hålla koll på betalningshistorik och administrera transaktioner.

Blocketfyndaren Pierre berättar om några av sina bästa köp på nätet.

Tre tips för hur du säkert handlar på nätet

Att handla på nätet är smidigt. Däremot finns det vissa saker du bör tänka på innan du genomför ditt köp för att minimera risken att råka ut för en bedragare. Nedan listar vi de tre viktigaste tipsen som du bör titta efter innan du genomför ett köp.

Undersök

Är hemsidan du besöker pålitlig? Om hemsidan har logotyper från en välkänd betalningsleverantör eller fraktleverantör är hemsidan ofta pålitligare än en hemsida som saknar dessa. Paysons logotyper och banners används i e-butiker som använder vår betallösning. Hos denna butik kan du handla säkert.

Kolla vilken betallösning butiken använder

När du kommer till steget i kassan där du ska genomföra betalningen är det viktigt att det är en betallösning som är pålitlig. Betala aldrig med direktöverföring till en persons bankkonto. Faktura är en trygg metod, då får du hem produkten innan du betalar.

Läs alltid köp- och avtalsvillkor

Det är ditt ansvar att se vad butiken i fråga har för köpvillkor, läs därför dessa innan du genomför ditt köp. Där hittar du också vad som gäller för en eventuell retur.

Handla säkert på nätet