Nu kan kunder som handlar i Payson Checkout 2.0 välja om de vill ha sin faktura skickad med post.

Den integrerade kassan som gör det enkelt för kunden att genomföra sitt köp med endast några få klick får ännu fler valmöjligheter för maximerad konvertering i kassan. De kunder som föredrar att få sin faktura skickad hem med post kan nu bocka i en kryssruta för att få en pappersfaktura istället. Att genomföra köpet är självklart lika smidigt som innan!

Du som idag använder Payson Checkout 2.0 kan se tillägget redan nu i kassan. Är du sugen på att läsa mer om vår snabbaste kassa? Då kan du klicka dig vidare här.

I höst stannar vi till på fyra olika platser i Sverige för de omtyckta e-handelsseminarierna, och du är inbjuden! Första stoppet är i Stockholm 5 oktober där Paysons CMO Emma Lindgren bl.a. kommer att prata om e-handel & den nya konsumtionen. Även Felicia Lagerwall, f.d. VD på Perfect Day och en av Sveriges mest erfarna inom influencer marketing, kommer att finnas på plats för att ge dig sina bästa tips inom podcast, rörlig bild och Influencer Marketing. Ateles Consulting hänger också med till Stockholm och de kommer att prata om hur du genom bl.a. optimering för olika målgrupper kan öka din försäljning.

Seminarierna är ett utmärkt tillfälle för dig som befinner dig i e-handelsbranschen att få ny kunskap och perspektiv för hur du bl.a. ökar din konvertering, uppfyller kundernas behov och en inblick i de trender som är aktuella både inom e-handel & marknadsföring.

Seminarierna är helt kostnadsfria och du anmäler dig här. Välkommen!

Digitala entreprenörer – kolla hit! Anmälan till Paysons årliga tävling Young E-business of the Year för ungdomar mellan 15 till 25 år är nu öppen. Presentera din bästa e-handelsidé för chansen att vinna ett stipendium på 10 000 kronor! Läs mer om tävlingen och skicka in ditt bidrag här.

Prestaworks tillhandahåller e-butiker med PrestaShop som grund för att du som vill sälja på nätet ska kunna göra det på ett så enkelt sätt som möjligt.

Sedan 2008 har Prestaworks-användare kunnat ta betalt med Payson, men nu har samarbetet mellan Payson och Prestaworks fördjupats. Vår smidigaste betallösning Payson Checkout 2.0 kommer därför att finnas tillgänglig för dig som har, eller vill starta upp e-butik med Prestaworks!

Prestaworks ger dig fri support och sköter driften & uppdateringar av e-butiken. De gör det enkelt för dig som är e-handlare att fokusera på det du är bäst på – att sälja och få ditt företag att växa. Läs gärna mer hos Prestaworks här.

Vi har äntligen lanserat en efterlängtad modul till Magento 2! Den flexibla e-handelsplattformen och Paysons smidiga betallösning är perfekt för dig som vill maximera kundens shoppingupplevelse för fler genomförda köp i kassan.

Läs mer om Payson Checkout 2.0 här, och ladda ner modulen här.

Att synas och sticka ut från mängden är idag viktigare än någonsin för företagare, och marknadsföring på nätet är nästintill ett måste för dig som driver en webshop. Att ha en liten marknadsföringsbudget kan ses som en begränsning – men på nätet kommer du längre än du kanske tror. Det viktiga är att du vet vilken slags marknadsföring du ska satsa på.

Paysons CMO Emma Lindgren ger konkreta tips på hur du kan öka din trafik, konverteringsgrad samt följare i sociala kanaler. Läs hela inlägget här.