Payson grafik, banners och logotyper

Vi kan med glädje presentera att du som e-handlare nu kan uppdatera din hemsida med helt ny Payson-grafik inkluderande logotyper, betalikoner och banners. På hemsidan hittar du numera även en grafisk manual med riktlinjer för hur materialet kan och bör användas.

Besök den nya grafiksidan och uppdatera din e-butik.

Du som erbjuder faktura och delbetalning som betalsätt eller använder dig av PaysonCheckout 2.0 har tidigare varit tvungen att ange varan som skickad inom 20 dagar från att beställningen inkom.

Efter att ha genomfört PaysonPanelen, där alla våra e-handlare har fått göra sina röster hörda gällande våra produkter, har vi valt att förlänga den här tiden till 60 dagar. Det här kommer framförallt att underlätta för dig med längre leveranstider.

Läs mer om de nya villkoren här.

Vi har nu förlängt kredittiden på alla företagsfakturor från 14 till 30 dagar.

Ps. Glöm inte att uppdatera dina köpvillkor och informera dina kunder! Ds.

De senaste dagarna har vi fått förfrågningar om hur man hanterar bedrägliga e-postmeddelanden som skickas i samband med falska annonser på olika annonsplatser på internet. Via e-post försöker man få köparen att betala direkt till ett bankkonto/bankgirokonto och visar bland annat Paysons varumärke för att vilseleda köparen och ge en falsk trygghetskänsla. Det kan även se ut som att e-post har skickats från en e-postadress kopplad till Payson, men detta är lätt för en bedragare att manipulera. Här följer därför några tips till dig som handlar på nätet.

  • Var försiktig om varan har ett ”för bra” pris och säljaren vill göra snabb affär.
  • Vid betalning med Payson så utförs betalningen alltid till säljarens e-postadress via Paysons hemsida och aldrig direkt till ett bankkonto.
  • Kontakta säljaren via telefon och kontrollera att dennes uppgifter stämmer. De flesta seriösa köp- och säljsajter har någon form av betygsystem för sina användare så att du kan se vilka som är seriösa. Kontakta gärna deras kundtjänst om du känner dig det minsta osäker kring ditt köp.

För att vara säker på att få rätt vara när du handlar på nätet rekommenderar vi dessutom tjänsten PaysonGaranti™, då godkänner du varan innan säljaren får betalt. Läs mer här.

Äntligen lanserar vi vårt senaste verktyg på hemsidan, ett filtreringsverktyg som ska underlätta för e-handlare att välja rätt plattform i e-butiksdjungeln. Den nya funktionen kommer bland annat kunna filtrera Paysons e-handelspartners efter pris och kunskapsnivå. Allt för att det ska bli enklare för e-handlarna att välja rätt lösning utifrån deras egna förutsättningar.

Läs mer om nyheten här.

Payson partnerverktyg e-handel

En av Sveriges ledande e-handelsplattformar Textalk erbjuder nu sina e-butikskunder möjligheten att enkelt uppgradera till PaysonCheckout 2.0. Den senaste versionen av Paysons betallösning är utformad för att optimera e-butikens kassa och göra kundernas köpupplevelse ännu bättre och smidigare

Läs mer om PaysonCheckout 2.0 och Textalk och ta del av pressreleasen i Paysons nyhetsrum.

texttalk_webb