Vi har äntligen lanserat en efterlängtad modul till Magento 2! Den flexibla e-handelsplattformen och Paysons smidiga betallösning är perfekt för dig som vill maximera kundens shoppingupplevelse för fler genomförda köp i kassan.

Läs mer om Payson Checkout 2.0 här, och ladda ner modulen här.

Att synas och sticka ut från mängden är idag viktigare än någonsin för företagare, och marknadsföring på nätet är nästintill ett måste för dig som driver en webshop. Att ha en liten marknadsföringsbudget kan ses som en begränsning – men på nätet kommer du längre än du kanske tror. Det viktiga är att du vet vilken slags marknadsföring du ska satsa på.

Paysons CMO Emma Lindgren ger konkreta tips på hur du kan öka din trafik, konverteringsgrad samt följare i sociala kanaler. Läs hela inlägget här.

Sveriges största webbhotell Loopia har just nu ett erbjudande till dig som är sugen på att starta e-butik. Passa på att fynda .se-domäner för endast 9 kr styck! I WooCommerce-installationen hos Loopia får du tillgång till Payson Checkout 2.0 samt frakttjänsten Stidner i den kompletta kassalösningen för e-handel. Som webbhotellskund hos Loopia får du också skapa obegränsat med mejladresser! Erbjudandet innefattar:

• .se-domäner för endast 9 kr (inkl. moms), fritt antal!
• 20–40 % rabatt på webbhotell.
• 0 kr i startavgift (ordinarie pris: 369 kr).

Erbjudandet gäller endast till 27 maj. Läs mer här.

Paysons kundtjänst har förlängt sina öppettider! Du kan nu ringa till oss 08:30-16:30, lunchstängt mellan 12:00-13:00.

I veckan är det Kristi himmelsfärd vilket innebär att telefonsupporten är stängd från och med onsdag kl. 12:00 och är tillbaka igen fredag 11 maj. Du kan skriva din fråga till oss via kontaktformuläret istället.

Onsdag 9/5: 08:30-12:00
Torsdag 10/5: Stängt.

Drömmer du om att starta e-butik? Nu kan du göra det med endast några få klick! Sveriges största webbhotell Loopia gör det enkelt för dig att starta e-butik där Payson Checkout och frakttjänsten Stidner kommer att vara förinstallerat i kassan. Med en helhetslösning slipper du alltså krångliga integrationer och kan erbjuda dina kunder stor valfrihet i både betal- och fraktsätt när de handlar hos dig.

Klicka här för att läsa om nyheten i Paysons nyhetsrum eller här för att komma till den kompletta kassalösningen hos Loopia.

payson loopia stidner

Sista dagen för transaktioner med WyWallet är 25 maj, därefter försvinner betalsättet i Payson Checkout. Betalsättet kommer att tas bort automatiskt, du behöver alltså inte uppdatera någonting i den version av Payson Checkout som du idag använder.

Det här sker mot bakgrunden att WyWallet kommer lägga ner sin verksamhet den 25 maj 2018.

Paysons logotyper med WyWallet som betalsätt kommer också att uppdateras automatiskt om du använt den tillhörande källkoden. Om du redan idag vill uppdatera din logotyp hittar du alla logotyper på Paysons hemsida här.