Vi lanserar Swish i Payson Checkout

Vi lanserar Swish i Payson Checkout

Säg hej till Swish!

Mobila betalsätt blir alltmer populära på nätet samtidigt som vår mobiltelefon är den mest använda digitala enheten. Swish har varit efterfrågat från både e-handlare och konsumenter, att addera betalsättet till Paysons utbud var därför en självklarhet.

Det är supersmidigt för dig som är e-handlare att lägga till Swish i Payson Checkout! Alla köp hanteras precis likadant som övriga betalsätt, och allt går genom Payson så du behöver inte göra någonting själv. För dina kunder genomförs köpet snabbt på några få steg. I mobiltelefonen öppnas Swish automatiskt och vid köp på annan enhet så får kunden scanna en QR-kod genom Swish-appen.

Kom igång med Swish i din webbshop nu

Idag använder över sju miljoner svenskar Swish-appen, att lägga till det mobila betalsättet i din Checkout kommer att ge dig ännu fler nöjda kunder. Du som redan använder Payson Checkout idag kan logga in på ditt konto för att aktivera betalsättet direkt. Följ instruktionerna på din startsida, och du kommer ha Swish i din Checkout på nolltid!

Om du vill börja ta betalt med Payson kan du öppna ett företagskonto här. Vi hanterar din ansökan inom en arbetsdag när du öppnar ett konto med BankID.

Har du några frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!