Betala med mobilen

Med Payson kan du enkelt betala med mobilen. Paysons tjänster och hemsida är mobilanpassade och fungerar utmärkt i mobiltelefonen och surfplattan. Genom att fylla på ditt PaysonKonto med pengar i förväg eller om du kopplar ditt kreditkort så handlar du ännu smidigare nästa gång du ska betala med Payson i en e-butik.

Paysons mobila betallösningar är utmärkt för dig som vill kunna handla på språng. Att betala med mobilen i Payson Checkout är både enkelt och säkert och fungerar lika bra i alla mobiltelefoner.

Du som vill kunna skicka betalningar via din mobiltelefon kan ladda ner Paysons mobilapplikation. Skicka säkra betalningar med vår tjänst PaysonGaranti, när du handlar varor på exempelvis olika handelsplatser och vill undvika att bli bedragen. Du kan även se aktuellt saldo och hålla koll på dina transaktioner vart du än befinner dig. Du som handlat mot faktura kan snabbt & smidigt betala den direkt i vår app med Swish!

Payson Checkout
  • PaysonKonto

    Fyll på ditt PaysonKonto i förväg så kan du enkelt använda ditt saldo när du handlar och vill betala med mobilen. Du godkänner betalningen med ditt lösenord till Payson.

  • Koppla ditt kort

    Det är också smidigt att koppla ett kreditkort/betalkort till ditt PaysonKonto, då debiteras köpet på kortet direkt. Koppla ditt kort när du använder det första gången på Payson.

  • Ladda ner Paysons app

    Du som vill kunna skicka betalningar eller göra uttag på ett enkelt sätt kan ladda ner Paysons app. Se ditt aktuella saldo och skicka säkra betalningar med endast några få klick!