Betala med mobilen

Med Payson kan du enkelt betala med mobilen. Paysons tjänster och hemsida är mobilanpassade och fungerar utmärkt i mobiltelefonen och surfplattan. Många av de e-handlare som använder Payson erbjuds även särskilda mobila betalsätt. Här kan du som köpare exempelvis bara bekräfta ditt mobiltelefonnummer så dras kostnaden på din nästa telefonräkning. Eller varför inte fylla på ditt PaysonKonto med pengar i förväg, alternativt koppla ditt kreditkort – så betalar du enkelt.

Mobila betallösningar är utmärkt för dig som vill kunna handla på språng. Att betala med mobilen i Payson Checkout är både enkelt och säkert och fungerar i alla mobiltelefoner. Detta är ett bra alternativ för dig som av någon anledning inte vill betala med kort, bank eller faktura.

foretag-betallosninga
  • Betalning med mobil och SMS*

    Väljer du att betala med SMS och WyWallet i Payson Checkout så anger du den kod som skickas till dig via SMS i betalfönstret, kostnaden för köpet (max 700 kr) debiteras sedan på din vanliga mobilräkning.

  • PaysonKonto

    Fyll på ditt PaysonKonto i förväg så kan du enkelt använda ditt saldo när du handlar och vill betala med mobilen. Du godkänner betalningen med ditt lösenord till Payson.

    Det är också smidigt att koppla ett kreditkort/betalkort till ditt PaysonKonto, då debiteras köpet på kortet direkt. Koppla ditt kort när du använder det första gången på Payson.

* Betalsättet finns endast hos utvalda e-butiker hos Payson.