Webinar för dig som vill komma igång med e-handel

Webinar för dig som vill komma igång med e-handel

Vill du också tjäna pengar online med e-handel? Då rekommenderar vi att kika på Jennie Jonssons webinar som handlar just om detta! Jennie har själv startat upp webbshopar från scratch och är idag en fena på allt inom e-handel. Idag vill hon hjälpa andra att också börja sälja på nätet! I webinaret går Jennie igenom 5 steg för hur du bäst kommer igång med ditt digitala skyltfönster. Här får du lära dig vart du ska börja & vad du kan sälja, vad du behöver för att snabbt komma igång och hur du bygger ditt varumärke för att generera fler köp i din webbshop.

Oavsett om du redan har ett företag och vill växa digitalt eller om du precis börjat fundera på att starta e-handel är detta webinar för dig. Genom konkreta tips och råd genom hela webinaret är du inte långt bort från e-handelssuccén!

Anmälan är självklart kostnadsfri och genom att medverka på webinaret får du tillgång till flera exklusiva bonusar och ett grymt erbjudande på kursen ”Starta din e-handel” – missa inte det! Anmäl dig till webinaret här: www.digitalentreprenher.se/webinar

Jennie har byggt upp två webshopar från scratch, inspirerat och utbildat över 15 000 elever och lärare inom entreprenörskap och företagande och har idag en podcast & en kurs där hon hjälper människor att komma igång med sin webbshop. Payson är stolt samarbetspartner till Digital Entreprenher Podden! I podden får du som lyssnar tips & råd och får höra flera grymma e-handelskvinnor berätta om sin resa, från startup till tillväxtbolag. Här kan du lyssna på podden.