woocommerce

Ta betalt säkert med PaysonCheckout 2.0 i din WooCommerce-butik

WooCommerce är världens snabbast växande e-butiksplattform. En av anledningarna är att det i grunden bygger på det uppskattade publiceringsverktyget WordPress.

Med WooCommerce får du tillgång till ett användarvänligt system där du kan administrera din e-handel på ett enkelt och modernt sätt. Eftersom att systemet i grunden bygger på WordPress finns det många funktioner och tillägg som underlättar marknadsföring och kommunikation.

Paysons modul ”PaysonCheckout2.0 för WooCommerce” stödjer alla betalsätt din e-butik behöver. Kunderna betalar enkelt via kort, internetbank, faktura, delbetalning och sms. Modulen används av hundratals e-handlare och är enkel att installera och konfigurera. Modulen är gratis och distribueras av e-handelsbyrån Krokedil. Som även kan hjälpa till med installation och konfiguration av modulen samt din e-butik. Payson har ingen startavgift eller månadskostnad.

Modulen är utvecklad av Krokedil som ansvarar för uppdateringar och support.

För att komma igång med Payson behöver du även ha ett fakturaavtal med Payson. Har du inte det, vänligen kontakta oss här. Observera att faktukturatjänsten krävs för PaysonCheckout 2.0.

Förutsättningar för WooCommerce:

Förutsättningar:
WordPress 4.3
WooCommerce 4.5

Nedladdning:
Payson modulen »
Installationsguide »

För utvecklare:
GitHUB »