WooCommerce betalningslösning

Trygga betalningslösningar med WooCommerce

WooCommerce är världens snabbast växande e-butiksplattform. I dagsläget är det den mest populära plattformen för e-handel på nätet jorden runt med sina drygt 27 miljoner nedladdningar. En av anledningarna till plattformens popularitet kan hänvisas till att den i grunden bygger på det uppskattade publiceringsverktyget WordPress. Ett verktyg som passar för både privatpersoner, organisationer, föreningar och företag. Woo commerce.

Med WooCommerce får du tillgång till ett användarvänligt system där du kan administrera din e-handel på ett enkelt och modernt sätt. Eftersom att systemet i grunden bygger på WordPress finns det många funktioner och tillägg som underlättar marknadsföring och kommunikation.

Paysons modul stödjer alla de betalsätt som din e-butik behöver. Kunderna betalar enkelt via kort, internetbank, faktura, delbetalning och SMS. Modulen är gratis och används redan av hundratals e-handlare och är enkel att installera och konfigurera. Ansvarig distributör för modulen är e-handelsbyrån Krokedil, som även sköter all support gällande den. De kan även hjälpa till med installation och konfiguration av din e-butik och modulen. Payson tar inte ut någon startavgift eller månadskostnad. Du laddar enkelt ner modulen via länken nedan. Woo commerce.

För att komma igång med våra tjänster behöver du även ha ett fakturaavtal med Payson. Har du inte det vänligen kontakta oss. Observera att fakturatjänsten krävs för Payson Checkout 2.0.

Förutsättningar för WooCommerce

Förutsättningar:
WordPress 4.3
WooCommerce 4.5

Nedladdning:
Modulen är utvecklad av Krokedil som ansvarar för uppdateringar och support.
Payson-modulen »
Krokedils installationsguide »

För utvecklare:
GitHUB »

Demo:
Demobutik »

Installationsvideo: