Ta emot och hantera kortbetalningar

Det populäraste betalsättet på nätet är kortbetalning. Med Payson Checkout kan kunden betala sin order med kort på en gång vid köptillfället och spara sina kortuppgifter för att underlätta nästa köp. Pengarna kommer in på ditt konto hos oss 10 dagar efter att varan är angiven som skickad. Du får automatiskt tillgång till betalningar med Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club och Discover Card i svenska kronor och euro utan att du behöver teckna ett separat inlösenavtal. Vi stödjer även 3D-Secureteknik för kortbetalningar vilket ger oss en hög säkerhet.

Kortbetalningar

Ta betalt med kort

Det finns många bra anledningar för att du ska låta dina kunder kunna betala med kort. Kortbetalning ingår automatiskt i Payson Checkout, perfekt för dig som vill nå fler kunder och öka kassans konvertering.

 • Världens mest använda betalsätt

  Visste du att kortbetalning är det vanligaste och mest efterfrågade betalsättet i världen? En e-butik som erbjuder kunder att betala med kort får fler slutförda köp. Du tar betalt med Visa och MasterCard som finns i många utföranden (kreditkort, betalkort, bankkort och som förbetalt kort). Tips! Visa vilka kort du tar emot i din e-butik genom att ladda ner våra ikoner och logotyper här.

 • Enkel administration

  I ditt företagskonto håller du enkelt koll på mottagna betalningar. Här hanterar du också eventuella återköp och returer. Om en kund gjort ett återköp krediterar du enkelt köpet till kunden, helt eller delvis.

 • Hög konvertering

  Kassan är utformad för att maximera försäljningen och ge dina kunder en smidig köpupplevelse. För att underlätta kundregistrering så levererar vi kundernas leveransadress och orderdetaljer direkt till din e-butik. Dina kunder har dessutom möjlighet att koppla sitt kort till Payson vilket underlättar framtida köp, då man inte behöver ange kortnumret på nytt!

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson Checkout med din e-butik.