Ta emot och hantera kortbetalningar

Det populäraste betalsättet på nätet är kortbetalning. Med Payson Checkout kan dina kunder välja att betala sin order med kort på en gång vid köptillfället. Pengarna kommer in på ditt PaysonKonto 10 dagar efter att varan är angiven som skickad. Med Payson Checkout får du automatiskt tillgång till betalningar med Visa och MasterCard i svenska kronor och euro utan att du behöver teckna ett separat inlösenavtal. Payson stödjer även 3D-secureteknik för kortbetalningar vilket ger oss hög säkerhet vid kortbetalningar.

Kortbetalningar

 

Ta betalt med kort

Det finns många bra anledningar för att du ska låta dina kunder kunna betala med kort. Kortbetalning ingår automatiskt i Payson Checkout, perfekt för dig som vill nå fler kunder och öka kassans konvertering.

 • Världens mest använda betalsätt

  Visste du att kortbetalning är det vanligaste och mest efterfrågade betalsättet i världen? En e-butik som erbjuder kunder att betala med kort får fler slutförda köp. Med Payson Checkout får du direkt betalt i svenska kronor eller euro med Visa och MasterCard som finns i många utföranden (kreditkort, betalkort, bankkort och som förbetalt kort). Tips! Visa vilka kort du tar emot i din e-butik genom att ladda ner Paysons färdiga ikoner och logotyper här.

 • Enkel administration i ditt PaysonKonto för företag

  I ditt PaysonKonto håller du enkelt koll på mottagna betalningar. Här hanterar du också eventuella återköp och returer. Om en kund gjort ett återköp krediterar du enkelt köpet till kunden, helt eller delvis.

 • Hög konvertering

  Payson Checkout är utformad för att maximera försäljningen och ge dina kunder en så smidig köpupplevelse som möjligt. För att underlätta kundregistrering så levererar Payson kundernas leveransadress och orderdetaljer direkt till din e-butik. Dina kunder har dessutom möjlighet att koppla sitt kort till sitt privata PaysonKonto vilket underlättar framtida köp!

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson Checkout med din e-butik.