PrestaShop betalningslösning

Trygga betalningslösningar med PrestaShop

Med Paysons modul till PrestaShop får du tillgång till Payson Checkout 2.0 med ett fåtal klick. Din e-butik får då alla betalsätt som behövs såsom kort, internetbank och faktura.

PrestaShop är en gratis open-sourcelösning för e-handlare världen över. Systemet är tillförlitligt, flexibelt och lättanvänt. Du kan med lätthet bygga och anpassa en webbsida efter dina behov genom ett stort antal mallar. E-handelsplattformen erbjuden även en mängd add-ons som kan laddas ned för förbättrad marknadsföring. Från start ges du tillgång till mer än 600 tillägg som hjälper din e-butik att öka försäljningen och effektivisera din verksamhet.

Payson tillhandahåller en installationsguide som med ett tydligt steg-för-steg-upplägg guidar dig genom hela installationen. Modulen hämtar du med enkelhet hem via länken nedan.

Modulen, vilken är utvecklad av Payson, kan i vissa fall vara kompatibel med äldre versioner av e-handelsplattformen. Vi rekommenderar dock att du använder den senaste versionen då vi inte kan garantera att modulen presterar optimalt i andra versioner av plattformen. Payson kan inte heller tillhandahålla support om inte den förutsatta versionen används.

För att komma igång med våra tjänster behöver du även ha ett fakturaavtal med Payson. Har du inte det vänligen kontakta oss. Observera att fakturatjänsten krävs för Payson Checkout 2.0.

PrestaShop 1.7
Modul för Payson Checkout 2.0 »
Svensk installationsguide »
Engelsk installationsguide »
Demobutik »

PrestaShop 1.6
Modul för Payson Checkout 2.0 »
Svensk installationsguide »
Engelsk installationsguide »
Demobutik »

För utvecklare:
GitHUB »