Ta betalt med faktura

Att betala med faktura är ett av marknadens mest efterfrågade betalningsalternativ. I Paysons modernaste kassalösning för e-butiker, Payson Checkout, ingår tjänsten PaysonFaktura via e-post. Det betyder att dina kunder (privatpersoner eller företag) kan handla snabbt och enkelt mot faktura med ett enda klick!

Med faktura får kunden hem varan först och betalar i efterhand. När du skickar varan skickar vi ut fakturan till kunden med e-post, önskas en pappersfaktura med post kan kunden välja det som alternativ under köpprocessen. Det är också möjligt för dina kunder att betala sin faktura med det populära betalsättet Swish. Köp över 300 kr kan dessutom delas upp över flera månatliga betalningar genom att kunden betalar in ett lägre belopp som framgår av fakturan.

Erbjud fakturabetalning

Fakturabetalning är ett av de mest populära betalsätten. Det som konsumenterna främst uppskattar med faktura är tryggheten i att kunna få hem sin vara innan de genomför betalningen. En av de vanligaste anledningarna till att en kund avbryter ett köp är att det önskade betalsättet inte fanns tillgängligt, när du erbjuder dina kunder att betala med faktura i din e-butik ökar därför möjligheten till fler slutförda köp i kassan.

Betala med faktura

 

 • Kostnadseffektivt

  Med Paysons faktura slipper du startkostnader och månadsavgifter, du betalar bara när du själv får betalt!

 • Ingen risk

  Som kund hos Payson slipper du oroa dig över bedrägeririsk. Du får alltid betalt, oavsett om kunden inte skulle betala. Payson tar kreditrisken och bedrägeririsken.

 • Smidig administration

  Det enda du behöver göra är att ange att varan skickats – Payson sköter resten! Du slipper tänka på kreditkontroll, fakturautskick, påminnelsehantering och uppföljning. Vi sköter hela processen åt dig.

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson Checkout med din e-butik.