Betalning med internetbank

I Sverige är direktbetalning med bank ett av de vanligaste betalsätten. Det går snabbt och smidigt och är ett betalsätt som de flesta konsumenter har möjlighet till. Med Payson kan dina kunder betala med sin internetbank om det är någon av de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken eller Sparbanken Syd. Kunden loggar enkelt in och godkänner transaktionen med Mobilt BankID vid köptillfället.

Säljer du till utlandet? Inom Europa kan dina utländska kunder välja att använda sin vanliga bank. Behöver valutan växlas får kunden se köpesumman i sin egen valuta innan debiteringen och slipper oväntade avgifter.

För betalningar med bank samarbetar vi med Trustly, en av Europas ledande aktörer inom bankbetalningar.

 

 • Inga extra avtal

  Med Payson Checkout slipper du tänka på externa avtal för att ge dina kunder tillgång till bankbetalning. Payson sköter både avtalsparter och betalflöde åt dig.

 • Ett uppskattat betalsätt

  Visste du att över 25 % av Paysons kunder väljer att betala med internetbank? Transaktioner med internetbank känns tryggt och välbekant.

 • Håll koll på din försäljning i ditt PaysonKonto

  Alla transaktioner samlas på ditt PaysonKonto för företag där kan du enkelt stämma av försäljning, skapa rapporter och söka efter t.ex. kunder eller belopp.

Statistik företagskonto

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson Checkout med din e-butik.