Betalning med Swish

I Payson Checkout ingår Swish som betalsätt. Med sin mobiltelefon kan dina kunder snabbt & smidigt genomföra sitt köp vart de än befinner sig. Idag finns det över sju miljoner användare av Swish-appen, att erbjuda betalsättet i din Checkout gör att når du väldigt många potentiella kunder som kan handla hos just dig!

När du använder Payson Checkout behöver du inte själv göra någonting för att aktivera Swish i din e-butik. Genom avtalet med Payson aktiveras betalsättet automatiskt i din webbshop, och transaktionerna hamnar på ditt Paysonkonto. Alla köp som sker i din butik genom Payson hamnar på ett och samma ställe, oavsett vilket betalsätt kunden valt. Om du behöver återbetala ett köp så kommer pengarna i realtid tillbaka som en Swish-betalning till kunden.

Att betala med Swish i Payson Checkout är smidigt för dina kunder. Om kunden använder sin mobiltelefon för att genomföra köpet så öppnas Swish-appen automatiskt på samma enhet. Sker köpet via en annan enhet så öppnar kunden Swish på sin mobil och använder funktionen för att scanna QR-koden som visas vid betalningen. Dina kunder omfattas också av Paysons köparskydd när de betalar med Swish i Payson Checkout, det medför en extra trygghet som kan vara extra viktigt för en förstagångshandlare i din webbshop.

Swish

 • Smidigt att komma igång

  När du använder Payson Checkout så ingår Swish som betalsätt. Det går snabbt komma igång med sin försäljning när du öppnar ett företagskonto hos oss!

 • Ett av de mest populära betalsätten

  Idag finns det över 7,8 miljoner användare av Swish. Det mobila betalsättet har blivit otroligt populärt bland svenska konsumenter.

 • Statistik på din försäljning

  Samtliga transaktioner samlas på ditt företagskonto hos oss där du enkelt stämmer av försäljning, skapar rapporter och söker efter t.ex. kunder eller belopp. Allt finns samlat på ett ställe för att förenkla administreringen för dig.

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson Checkout med din e-butik.