magento betalningslösning

Trygga betalningslösningar med Magento

Med Paysons modul till Magento får du tillgång till Payson Checkout 2.0 och alla betalsätt som din webbshop behöver såsom kort, internetbank, faktura och SMS/mobila betalningar.

Payson tillhandahåller en underlättande installationsguide som steg för steg visar hur du ska gå tillväga. Modul samt guide laddas enkelt ner via länkarna nedan.

Modulen är utvecklad av Payson och kan vara kompatibel med andra versioner än de rekommenderade. Det här är dock inget som vi kan garantera eller ge support för. För att Payson ska kunna tillförsäkra optimal prestanda och support rekommenderar vi därför att du alltid har den senaste modulversionen installerad i din webbshop.

För att komma igång med våra tjänster behöver du även ha ett fakturaavtal med Payson. Har du inte det vänligen kontakta oss. Observera att fakturatjänsten krävs för Payson Checkout 2.0.

Förutsättningar för Magento

Förutsättningar:
Version: 1.9.2.4, 1.9.2.3
Den version som nämns ovan har vi testat och vet att våra moduler fungerar till. Modulen kan även fungera till andra versioner men det kan vi inte ge några garantier för.

Nedladdning:
Magento Marketplace »
Installationsguide »

För utvecklare:
GitHUB »

Demo:
Demobutik »