Betalning med SMS

Allt fler konsumenter väljer att betala med SMS. När man är på språng eller inte har möjlighet att betala med bankdosa eller andra hjälpmedel är betalning via SMS behändigt. I Payson Checkout 2.0 kan kunden välja att godkänna betalningen på SMS via WyWallet. Kunden godkänner köpet med en kod som skickas via SMS varpå köpet debiteras på den vanliga mobilräkningen (maxbelopp för SMS-betalning är 700 kr). Toppen för konsumenter som handlar för mindre belopp!

betala-med-sms

 

 • Ingår som standard

  Betalningar med SMS ingår alltid i Payson Checkout 2.0. Kundens betalning registreras direkt i ditt PaysonKonto, med avgift enligt standard prislistan.

 • Hög konvertering

  Allt fler väljer att handla via mobil och SMS, vilket gör det viktigt för dig som e-handlare att kunna erbjuda ett mobilanpassat betalningsalternativ. Med Payson Checkout 2.0 är det lika enkelt för dina kunder att handla från mobilen som från datorn.

 • Perfekt för mindre betalningar och tjänster

  Visste du att kunder som handlar för mindre belopp också är mindre benägna att genomföra en betalning via t.ex. internetbank? När konsumenter handlar för små summor vill många kunna påföra köpet till sin mobilräkning och betala den senare.

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson Checkout 2.0 med din e-butik.