Nyhet! PaysonCheckout2.0

PaysonCheckout 2.0 är framtagen för maximerad konvertering. I vår nya och snabba betallösning har vi slopat alla onödiga steg i kassan för att öka din försäljning. Betalfönstret är snyggt integrerat i din e-butik där kunderna enkelt slutför köpet med några få klick! Lösningen stöder även försäljning mellan företag, ”B2B”.

Kunden kan välja att få hem varan och i efterhand betala mot faktura eller delbetalning, alternativt att betala ordern direkt med kort, internetbank eller via ett SMS.

PaysonCheckout 2.0 har vår lägsta transaktionskostnad och du slipper helt fasta avgifter. Kom igång snabbt, inom 24 timmar när du skapar konto med BankID!

 

Enkel administration i ditt PaysonKonto för företag

Alla ordrar hanteras på samma sätt i PaysonCheckout 2.0, då Payson förmedlar kundens leveransadress efter genomförd beställning. Oavsett hur ordern betalas så betalar Payson ut dina pengar 10 dagar efter att ordern är markerad som skickad. Inne på ditt PaysonKonto för företag håller du enkelt koll på din e-butiks utveckling. Här kan du stämma av din försäljning med smarta funktioner och skapa månadsrapporter. Dessutom kan du få hjälp med marknadsföring! Läs mer under Marknadsföring inloggad på ditt PaysonKonto för företag.

Se statistik över din försäljning i inloggat läge.
I ditt PaysonKonto för företag har du en god överblick över dina transaktioner
och du kan enkelt dra ut statistikrapporter över din försäljning.

 

Partners & moduler som stödjer PaysonCheckout 2.0:

Hemsida24TextalkQuick_Butikwoocommerce_centreradprestashop_new_200_70
opencart_centreradvismawebbfabrikenmagento

 

Pristrappa PaysonCheckout 2.0

Väx med PaysonCheckout2.0

I takt med att e-butiken utvecklas och omsättningen ökar blir avgiften till Payson automatiskt lägre. Samtidigt ger vi fler och bättre möjligheter till kostnadsfri marknadsföring och andra mervärden som ökar er försäljning!

 • Ökad försäljning

  Alla våra företagskunder har tillgång till kostnadsfri marknadsföring, men när en verksamhet växer kommer också behoven att se annorlunda ut. Därför har vi med PaysonCheckout 2.0 inkluderat skräddarsydda mervärden för att öka försäljningen på just den omsättningsnivå där e-butiken befinner sig. Kontakta oss på sales@payson.se för information om vad som ingår i er priskategori.

 • Vill ni byta till Payson?

  Vi tar självfallet hänsyn till e-butikens befintliga omsättning. För att ni ska hamna i rätt priskategori skickar ni in ett omsättningsunderlag för de senaste tolv månaderna till vår försäljningsavdelning så återkommer vi snabbt till er.

 • Så räknar vi

  Omsättningen beräknas på inkommande betalningar via PaysonCheckout 2.0 exklusive avgifter, krediteringar och återköp per 12-månaders period. När försäljningen uppnått en ny nivå justeras avgiften automatiskt från och med den första dagen i nästföljande månad. Om man använder ett annat betalsätt vid sidan av Payson, till exempel Swish, så tillgodoräknas alltså inte dessa transaktioner i omsättningen hos Payson.

  Kontakta oss på sales@payson.se för mer information.

Minsta avgift 4,50 SEK. Avgifter exklusive moms. Priset gäller endast för PaysonCheckout 2.0.
Läs mer i den fullständiga prislistan.

 

Strängbutiken bytte till PaysonCheckout 2.0

– Ökade konverteringen med 15 %

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto och ange att du vill ha ett Fakturaavtal.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson med din e-butik.

I PaysonCheckout 2.0 får du tillgång till samtliga betalsätt, läs mer om betalsätten här.

Pröva lösningen i vår demoshop