Nu blir vi större och kan erbjuda bättre tjänster!

Nu blir vi större och kan erbjuda bättre tjänster!

Vi är glada att berätta att den 1 juni 2022 kommer Payson att slås samman med Svea Bank. Det innebär att Paysons verksamhet kommer drivas via Svea Bank AB (publ) org. nr 556158–7634. För dig som är kund till oss kommer inget att ändras, vare sig hur betallösningen fungerar, din prislista, eller hur du hanterar ditt konto hos oss.

I och med sammanslagningen kommer vårt användaravtal att uppdateras från och med 1 juni. Du kan ta del utav uppdateringarna här.

Payson har sedan 2012 varit en del av Svea, att vi nu blir ett och samma bolag är en naturlig följd i vår gemensamma verksamhetsutveckling. Svea Bank har många tjänster riktade till företag och bred expertis inom flera områden som på sikt kan användas för att ge dig en bättre kundupplevelse och ett större utbud att ta del av via Payson. 

Vad innebär det här för dig som kund?

Med förändringen kommer du som är kund till oss troligtvis inte märka någon skillnad, vare sig du använder vår betallösning i din webbshop eller om du betalar genom Payson. Att Payson blir en ännu tydligare del av Svea Bank kommer endast ge oss fler möjligheter att kunna utvecklas mer och bli en ännu bättre betalpartner för dig! 

Undrar du något mer? Det går självklart bra att kontakta oss via kontaktformuläret eller på telefonnummer 08-470 94 00.