krokedil

Krokedil är den värmländska webbyrån som drivs av att hjälpa företag med att kunna göra avancerade saker på webben på ett enkelt sätt. Deras specialitet är WordPress och WooCommerce, världens mest använda plattformar för webbpublicering och e-handel.

 • Friheten med ett öppet system
  Krokedil försöker vara en partner som möjliggör fördelarna med att använda öppna system som publiceringsverktyget WordPress och e-handelsplattformen WooCommerce – system i aktiv utveckling med en stor och hjälpsam community.
 • Kopplingar mellan WooCommerce och ert system
  Sedan WooCommerce lanserades 2011 har Krokedil utvecklat plugin och add-ons till plattformen. Framförallt rör det sig om kopplingar till betal- och fraktsystem för den nordiska marknaden.
  Krokedil bygger, vidareutvecklar och ger support på tillägg som sköter kommunikationen mellan WooCommerce och frakt- eller betalleverantörens system.
 • En trygg samarbetspartner
  Krokedil gör e-handel enkelt och din webbutik mer effektiv. Under åren har företaget sysslat med det mesta inom webb och e-handel. De har byggt allt från enkla webbplatser till webbutiker och betallösningar åt flera stora aktörer. Numera går tiden åt till att vidareutveckla och förvalta befintliga, samt utveckla nya, plugin.

Vill du veta mer, gå till www.krokedil.se.
Kontakt via info@krokedil.se.