krokedil

Krokedil är den värmländska webbyrån som drivs av att hjälpa företag med att kunna göra avancerade saker på webben på ett enkelt sätt. Deras specialitet är WordPress och WooCommerce, världens mest använda plattformar för webbpublicering och e-handel.

  • Friheten med ett öppet system
    Krokedil försöker vara en partner som möjliggör fördelarna med att använda öppna system som publiceringsverktyget WordPress och e-handelsplattformen WooCommerce. System i aktiv utveckling som har en stor och hjälpsam community. De strävar efter att hjälpa sina kunder i den stora djungeln av extensions och teman.
  • Kopplingar mellan WooCommerce och betalsystem
    Sedan WooCommerce lanserades 2011 har Krokedil utvecklat extensions till plattformen. Framförallt rör det sig om kopplingar till betalsystem för den nordiska marknaden. För dig som inte är insatt i hur WooCommerce fungerar kan man beskriva det som att Krokedil bygger, vidareutvecklar och ger support på tilläggsprogram som sköter kommunikationen mellan webbutikens kassa och betalsystem.
  • En trygg samarbetspartner
    Genom att erbjuda enkla lösningar kan Krokedil även bidra med trygghet och säkerhet. Med deras hjälp slipper du oroa dig för uppdateringar, backuper och driftunderhåll. Hos Krokedil är lekfullheten och kunskapen det som hela tiden utvecklar dem. Behöver du hjälp med avancerad webbutveckling i WordPress eller bara vill lära dig mer om världens mest använda publiceringsverktyg så hjälper de dig mer än gärna.

Vill du veta mer, gå till www.krokedil.se.
Kontakt via info@krokedil.se.