bokamera_text

BokaMera är en gratis bokningstjänst på internet för företag, föreningar och privatpersoner. Företaget startades 2013 efter flera års utveckling och deras ambition är att göra hela Sverige bokningsbart via vilken enhet som helst så som webb, mobil eller surfplatta. Det ska vara enkelt för kunderna att boka tider när som helst på dygnet!

  • Ett bokningssystem som passar alla
    Logga in direkt på webben. Lägg till dina uppgifter, schema, utövare och bokningsbara tjänster. När du är färdig är det dags att lägga in texter som ska presenteras på din bokningssida. Lättare kan det inte bli att bli bokningsbar på internet!
  • Helt gratis för de mindre företagen & föreningarna
    BokaMeras affärsidé är att alltid erbjuda ett gratis alternativ så att så många som möjligt kan bli bokningsbara via internet i Sverige. Du kan när som helst välja att gå över till att bli betalkund, men du kan använda deras kostnadsfria alternativ så länge du vill!
  • Påminnelser, appar, kortbetalning, nyhetsbrev och mycket mer
    Listan kan göras lång på de funktioner som BokaMera tillhandahåller i bokningssystemet. De har bland annat SMS-påminnelser så att dina kunder aldrig missar sina tider samt appar så att både du, din administratör och dina kunder kan boka en tid direkt via mobilen. Dessutom erbjuds kortbetalning vid bokning samt en nyhetsbrevfunktion.

Vill du veta mer, gå till www.bokamera.se.
Kontakt via info@bokamera.se.