Trygga betalningslösningar med WooCommerce

WooCommerce är världens snabbast växande e-butiksplattform. I dagsläget är det den mest populära plattformen för e-handel på nätet jorden runt med sina drygt 27 miljoner nedladdningar. En av anledningarna till plattformens popularitet kan hänvisas till att den i grunden bygger på det uppskattade publiceringsverktyget WordPress. Ett verktyg som passar för både privatpersoner, organisationer, föreningar och företag.

Med WooCommerce får du tillgång till ett användarvänligt system där du kan administrera din e-handel på ett enkelt och modernt sätt. Eftersom systemet i grunden bygger på WordPress finns det många funktioner och tillägg som underlättar marknadsföring och kommunikation.

Paysons modul stödjer alla de betalsätt som din e-butik behöver. Kunderna betalar enkelt via kort, internetbank, faktura eller delbetalning. Modulen är gratis och används redan av hundratals e-handlare och är enkel att installera och konfigurera. Ansvarig distributör för modulen är e-handelsbyrån Krokedil, som även sköter all support gällande den. De kan även hjälpa till med installation och konfiguration av din e-butik och modulen. Payson tar inte ut någon startavgift eller månadskostnad.