Young E-business of the Year 2018

Sverige lyfts ofta fram som ett föregångsland för unga digitala entreprenörer och antalet butiker på nätet ökar för varje dag som går. För att uppmuntra unga att starta företag har Payson instiftat det årliga priset ”Young E-business of the Year” som i år anordnas tillsammans med Svea Ekonomi. I år startar tävlingen den 17 september. Ungdomar mellan 15 till 25 år har då chansen att presentera sina e-handelsidéer för chansen att vinna 10 000 kronor.

Tävlingen Young E-business of the Year 2018 startar måndagen den 17 september 2018 och avslutas fredagen den 26 oktober 2018. Syftet med tävlingen är att uppmuntra ungt entreprenörskap och få fler ungdomar att starta e-butiker.

Totalt utses fem finalister och en av dem belönas med ett stipendium på 10 000 kronor som ska vara till hjälp för att man ska kunna förverkliga sin e-handelsidé. För att tävla skickar ni/du in affärsidén för er/din e-handel via Paysons hemsida på max en A4-sida eller med ett filmklipp på max två minuter.

Så tävlar du

  1. Sammanfatta affärsidén för din e-handel på max 1 A4-sida i PDF-format alternativt i ett filmklipp på max 2 minuter.
  2. Ladda upp ert/ditt tävlingsbidrag och fyll i era/dina kontaktuppgifter senast fredagen den 26 oktober.
  3. Besked om ni/du har gått vidare som finalist i ”Young E-business of the Year 2018” meddelas under vecka 44.

Här hittar du tävlingsvillkoren för Young E-business of the Year 2018

Känner du någon som vill tävla? Dela gärna!

[addtoany buttons=”facebook,twitter,linkedin,email,sms,whatsapp,copy_link,facebook_messenger,skype,print” media=”https://www.payson.se/wp-content/uploads/2018/09/YEBOTY_1.png”]

Skicka in ditt bidrag här

[caldera_form id=”CF5b9b51a5cd140″]

För ytterligare information, kontakta:
Emma Lindgren, Marknadschef Payson
E-post: emma.lindgren@payson.se