vilkas group

Vilkas Group är en av de ledande leverantörerna av e-handel i de nordiska länderna, med över 1600 webbutiker i Finland, Sverige och Norge. De erbjuder en säker och bekymmersfri e-handelslösning som inte kräver att handlaren själv behöver någon större teknisk kunskap. Med deras lösning kan du enkelt skapa din egen webbutik och förverkliga dina drömmar.

  • Färdiga integrationer för betalning och logistik
    Vilkas tjänst omfattar många olika integrationer för betalning, logistik och marknadsföring så som kopplingar till Payson, PostNord, Prisjakt och Google Shopping. De tar hand om integrationerna och ser till att de fungerar nu och i framtiden. Inga extra kostnader tillkommer utan detta ingår i webbutiken.
  • Synlighet i sökmotorer
    En bra synlighet i sökmotorer är väldigt viktigt för att lyckas inom e-handel. Vilkas lösning erbjuder en optimerad tjänst som hjälper dig att visas högre upp i sökresultaten. I deras tjänst ingår även en sökmotoroptimeringsassistent som hjälper dig att skapa rätt typ av innehåll.
  • 100 % kundnöjdhet
    Nöjda e-handlare är det viktigaste för Vilkas Group och 95 % av deras kunder rekommenderar dem även till andra e-handlare. Därför erbjuds du som kund en kvalitetsgaranti. Om du inte är 100 % nöjd får du pengarna tillbaka.

Vill du veta mer, gå till www.vilkasgroup.se.
Kontakt via sales@vilkasgroup.se, eller telefon 08-121 610 00.