vendre

Vendre har med sina 10 års erfarenhet av e-handel, varit med sedan starten då handel över nätet introducerades på den svenska marknaden. Under dessa år har nya tekniker och trender kommit och gått – vilket Vendre bland annat har bidragit till att utveckla. Idag har bolaget över 10 anställda och över 100 företagare använder deras e-handelsplattform.

  • Lång erfarenhet av e-handel
    Med sina 10 år i branschen vet Vendre vad som behövs för att du ska kunna etablera och utveckla en framgångsrik närvaro online. De har lyckats skapa ett brett nätverk med goda relationer till bland annat betalpartners, tredjepartstjänster och logistikpartners.
  • Personligt engagemang
    Vendres styrka ligger i ett personligt bemötande och skräddarsydda lösningar. Som kund hos dem får du alltid hjälp, råd och stöd när det kommer till att starta, driva och utveckla din nätbutik. Förutom e-handelssystem kan de även hjälpa dig med konverteringsoptimering, integration till affärssystem samt marknadsföring genom olika kanaler.
  • Framtidens digitala handelsplatser
    På Vendre strävar man ständigt efter att ligga i framkant vad gäller den senaste tekniken och de mest användarvänliga funktionerna som en nätbutik på 2000-talet kan tänkas behöva. Givetvis är deras e-handelsplattform helt responsiv och din webbutik ser lika bra ut på datorn som på surfplattan eller i mobiltelefonen.

Vill du veta mer, gå till www.vendre.se.
Kontakt via info@vendre.se, eller telefon 08-5000 70 55.