talex

Talex Webbshop har varit aktiva sedan 2003 och hjälpt över 1700 företag att lyckas på marknaden med sin e-butik. Idag har de flera hundra små och stora kunder. De erbjuder paketlösningar med olika månadsavgifter som passar en nystartad verksamhet lika bra som en mer etablerad webbutik. Testa alltid gratis i 90 dagar innan du bestämmer dig!

  • Enkel helhetslösning att växa med
    Talex erbjuder en helhetslösning som gör det smidigt att utveckla sin e-handel och växa tillsammans med den. Det innebär att man kan börja enkelt och sedan bygga på med både anpassningar och funktioner allt eftersom behoven och omsättningen ökar.
  • Erfarenhet & trygghet
    Talex har en lång erfarenhet och strävar efter att erbjuda en god support och trygghet när du ska starta e-butik. De finns tillhands med designers, programmerare, SEO-experter och övrig support. Du får alltid hjälp om du stöter på problem, behöver bli guidad eller har andra frågor.
  • Kom igång snabbt och enkelt
    Skapa en testbutik redan idag på talex.se och du kan börja lägga in produkter direkt. När du är nöjd och gjort en beställning gör Talex om den till en riktig webbutik och ingenting går förlorat från testperioden.

Vill du veta mer, gå till www.talex.se.
Kontakt via kundsupport@talex.se, eller telefon 0303-71 91 00.