storedo

Hos StoreDo kan du starta en komplett e-butik på bara några minuter, helt gratis. Du behöver inte installera något program på din dator, utan allting sköts via nätet. Du betalar varken månadskostnader eller startavgifter med deras standardkonto, men du kan när som helst uppgradera till premiumkonto med månadsavgift och fler funktioner.

  • Enkel orderhantering
    StoreDo har ett intuitivt gränssnitt för att du ska kunna hantera dina kunders köp så snabbt och smidigt som möjligt. Så fort du får en beställning via hemsidan skickas ett automatiskt e-postmeddelande till dig. När varan är skickad kan du enkelt ändra orderstatus för att snabbt få en överblick över vilka varor som gått iväg till kunder. Med en sökfunktion kan du dessutom hitta kunder eller ordrar.
  • Sökmotoroptimerad hemsida
    Idag är det viktigt att din webbutik är sökmotoroptimerad för att dina kunder ska kunna hitta just din sida via till exempel Google. StoreDo använder bland annat rätt slags rubriker, beskrivningstexter (meta descriptions) och sökmotorvänliga webbadresser för att förbättra din rankning hos sökmotorerna.
  • Standard- eller premiumkonto
    Hos StoreDo kan du välja mellan att skapa ett kostnadsfritt standardkonto, eller ett premiumkonto som kostar från 149 kr i månaden. Du kan med andra ord komma igång utan att behöva betala någonting, för att sedan gå över till premiumkonto när du vill – men du förbinder dig inte till någonting.

Vill du veta mer, gå till www.storedo.com.
Kontakt via info@storedo.com.