starweb-logo-byline-color-e1422445961417

Sedan år 2000 har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Idag har de över 800 kunder, som till exempel Arla Foods, Sveriges Radio, Stureplanskliniken och Lilla spöket Laban. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen. Hos Starweb får alla en responsiv webbutik med “dra och släpp”-gränssnitt som standard. Dessutom har de valt att inte snåla på supporten.

  • Funktioner med fokus på försäljning
    Det är inte antalet funktioner som ökar försäljningen, det är rätt funktioner. Funktioner som tillsammans är starkare än var och en för sig. Funktioner som kompletterar varandra för att driva försäljning. Komplexa funktioner som är enkla att hantera.
  • Skräddarsydd design optimerad för mobiler
    Design inger förtroende och är viktigare än man tror. Deras grafiker hjälper dig med en skräddarsydd design som fångar dina kunders uppmärksamhet. Designmöjligheterna är många och fungerar lika bra på dator, surfplatta och mobil.
  • Optimalt flöde med sömlös omnikanal
    Med en e-handel kopplad till ett kassaregister erbjuds kunden en sammanhängande köp- och varumärkesupplevelse i alla kanaler. Med samma lagersaldo och priser blir inte bara administrationen enkel, utan framförallt får kunden en sömlös upplevelse i sin köpprocess, som kan börja i en kanal och sluta i en annan.

Vill du veta mer, gå till www.starweb.se.
Kontakt via sales@starweb.se, eller telefon 040-60 20 900.