prestaworks

Sedan 2008 har Prestaworks erbjudit e-handelslösningar baserat på PrestaShop till både stora och små e-butiker. Med över 10 000 slutförda uppdrag världen över, finns god erfarenhet och kompetens för att tillhandahålla kraftfulla lösningar som kommunicerar med varandra. Prestaworks starkaste argument är full åtkomst till källkod såväl som databas; i praktiken innebär detta helt fria händer för dig som kund.

  • Stor leverantör av PrestaShoplösningar för e-butiker
    Prestaworks jobbar med e-handelslösningar för kunder i Sverige, Danmark, Norge och Finland. De arbetar kontinuerligt med att hjälpa sina kunder att expandera till olika marknadsplatser med hjälp av den gedigna funktionalitet som PrestaShop erbjuder.
  • Full åtkomst till källkod & databas
    En av de bästa fördelarna med Prestaworks, är att du erhåller full åtkomst och kontroll av din e-butik. I praktiken innebär detta att du kan sköta utvecklingen av butiken helt på egen hand. Hos Prestaworks har du full tillgång till FTP såväl som databas via PHPMyAdmin.
  • Kostnadsfri support
    I alla deras e-handelslösningar (e-butikspaket) ingår kostnadsfri användarsupport av plattformens standardutförande. Det innebär att du har tillgång till support via telefon eller e-post.

Vill du veta mer, gå till www.prestaworks.se.
Kontakt via telefon 08-559 23 094.