dataforlaget

Dataförlaget är sedan 1999 specialiserat på att leverera nätbutiker och programvara som kunderna äger själva och kan använda på valfritt webbhotell. De vill ge sina e-handlare stor valfrihet, och strävar ständigt efter att leverera nätbutiker med många funktioner till ett så lågt pris som möjligt.

  • Kunden äger sin e-butik
    Med deras webbutikslösning får du en nätbutik med många funktioner som du äger själv och placerar på valfritt webbhotell. En webbutik som ger valfrihet och lägre driftkostnader, samtidigt som du har full kontroll på design och funktionalitet.
  • Unik design och funktionalitet
    När Dataförlaget bygger nätbutiker utgår de från den funktionalitet som du har behov av och skräddarsyr sedan designen för varje enskild butik. De kan även hjälpa dig med sökmotoroptimering och din e-butik kan kopplas till olika affärssystem.
  • Kan specialanpassas
    Ingen e-butik är den andra lik eftersom de alla har olika kravspecifikationer. Dataförlaget kan specialanpassa funktioner åt dig efter dina behov, till exempel om din e-handel ökar och ditt företag växer. Om en viss funktion inte finns kan de bygga den åt dig för att säkerställa att du alltid har den e-butik du har behov av.

Vill du veta mer, gå till www.dataforlaget.se.
Kontakt via info@dataforlaget.se, eller telefon 0470-399 40.