alpacha

Förena din fysiska butik med e-handel i samma system. Alpacha gör din e-handel personlig oavsett storlek; från mindre till större e-handelslösningar med skräddarsydd design där färger, detaljer och funktioner är skräddarsydda för din målgrupp. Alpacha anser att en bra affärslösning inte bara är systemet utan även driften och supportstödet runt omkring. De vill hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning.

 • E-sook plattform
  Alpachas plattform är en unik, modern plattform som består av två viktiga komponenter för framgångsrik e-handel: CMS och e-butikshantering.
  Plattformen är noga framtagen i samråd med e-handlare med syfte att förbättra e-handlarens affärer genom att vara konverteringshöjande, SEO-optimerad och skalbar.
 • Lätt att anpassa
  Låt er e-handelsplattform anpassa sig efter era affärer och inte tvärtom. E-sook är från grunden framtaget av Alpacha för att anpassas och skräddarsys för de unika behov e-handlare har. Tillsammans med er vill de sträva efter att fokusera de på det väsentliga – er framgång.
 • Kunskap & support
  Alpacha har lång erfarenhet av webbprojekt. Sedan starten år 2000 har de utvecklat många webbplatser och e-handelsprojekt och de vill hjälpa dig att lyckas med din e-butik. Som kund hos Alpacha har du fri support både via e-post samt telefon rörande er webbplats och e-handel.

Vill du veta mer, gå till www.alpacha.se.
Kontakt via info@alpacha.se, eller telefon 0480-42 02 45.