3DG WebbpartnerDrömmer du om att starta e-butik? Oavsett om du driver ett litet företag, har en etablerad butikskedja eller är en privatperson som vill testa den kommersiella bärkraften i en hobby, så är du välkommen att bli kund hos 3DG Webbpartner. De erbjuder en e-handelsplattform som du snabbt kan komma igång med.

  • Nå kunder på distans
    Med en webbshop får du automatiskt en mycket större kundkrets än vad du har i din fysiska butik. Till skillnad från din butik vars kundkrets till stor del består av kunder från orten, så öppnar en webbshop dörren för kunder från hela landet, till och med hela världen om man så vill.
  • Skräddarsydd e-handel
    Hos 3DG Webbpartner får du en e-handelsplattform som bland annat innehåller produktkatalog, recensioner, kassa, varukorg, betalningslösningar och så vidare. De skräddarsyr utseendet på webbutiken så att det passar just din profil och bransch.
  • Växer i takt med kunderna
    3DG Webbpartners e-handelsplattform är egenutvecklad och växer i takt med kundernas behov. På så vis har du möjlighet att få en unik webbshop som uppfyller just dina behov, vilket gör att du sticker ut ur mängden. Deras webbshoppar är även anpassade för smartphones.

Vill du veta mer, gå till www.3dg.se.
Kontakt via kontakt@3dg.se, eller telefon 090-711 750.