Ta betalt med faktura

Erbjud dina privatkunder och företagskunder marknadens mest efterfrågade betalningsalternativ, att betala med faktura! PaysonFaktura är ett tillägg till Payson 1.0 och kan visas enskilt eller tillsammans med Paysons övriga betalsätt för att låta kunden själv välja. Med Paysons fakturabetalning får kunden hem varan först och kan betala fakturan i efterhand. Samtidigt som du skickar varan skickar vi ut fakturan med e-post. Kunden kan också välja att betala fakturan med det populära betalsättet Swish när det väl är dags att genomföra betalningen. Alla köp över 300 kr kan dessutom väljas att delbetalas av kunden. Om du önskar kan ett krav aktiveras så att kunder måste verifiera sin order med BankID när de handlar i din webbshop. Det här sker i kassan utan extra kostnad. Kontakta oss via kontaktformuläret om du önskar få hjälp med det.

Betala med faktura

 

 • Kostnadseffektivt

  Med PaysonFaktura betalar du som e-handlare inga startkostnader eller månadsavgifter, du betalar bara när du själv får betalt.

 • Ingen risk

  Du får alltid betalt oavsett om kunden betalar eller ej, och Payson tar kreditrisken och bedrägeririsken

 • Smidig administration

  Payson sköter hela processen, från kreditkontroll och fakturautskick till påminnelsehantering och uppföljning. Du behöver bara ange att varan har skickats – vi sköter resten.

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto och ange att du är intresserad av fakturabetalningar.
 2. Du får snarast ett e-mail med ett tilläggsavtal för fakturatjänsten.
 3. Efter att avtalet godkänts är du aktiverad inom 24 h.