Internetbetalning via bank

Att göra en direktbetalning med internetbank är vanligt i Sverige. Internetbetalningar går snabbt och smidigt och är ett betalsätt som de flesta konsumenter har möjlighet att göra. Med Payson får din kund automatiskt möjlighet att betala med sin internetbank om det är någon av de svenska bankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea eller Danske Bank.

Till dig som säljer till Finland erbjuder vi kunden att använda OP-bank, Sampo Pankki eller Nordea Finland. Precis som vid en kortbetalning utförs transaktionen i realtid och hamnar på ditt PaysonKonto utan fördröjning.

Direktbetalning med internetbank är ett säkert och tryggt betalsätt som tilltalar många kunder. Tillsammans med kortbetalning och faktura är internetbetalning ett av de vanligaste betalsätten i Sverige.

Direktbetalning via internetbanken

 

 • Inga extra avtal

  I Payson Checkout 1.0 behövs inga extra avtal för att ge kunden tillgång till bankbetalning och alla transaktioner går till ditt företags PaysonKonto.

 • Ett uppskattat betalsätt

  Över 25 % av Paysons användare väljer att använda internetbank. Vid en transaktion med internetbank loggar kunden in på sin bank och godkänner betalningen, tryggt och välbekant.

 • PaysonKonto för företag

  Eftersom alla transaktioner går till ditt företags PaysonKonto är det enkelt att stämma av dina samtliga försäljningar, du kan skapa rapporter och enkelt söka upp t.ex. kunder eller belopp.

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson Checkout med din e-butik.