Betalning med internetbank

Att göra en direktbetalning med internetbank är vanligt i Sverige, det går snabbt och smidigt och är ett betalsätt som de flesta konsumenter har möjlighet till. Med Payson kan dina kunder betala med sin internetbank om det är någon av de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken eller Sparbanken Syd. Kunden loggar enkelt in och godkänner transaktionen med Mobilt BankID vid köptillfället.

Till dig som säljer till utlandet erbjuder vi dina utländska kunder inom Europa att använda sin vanliga bank. Behöver valutan växlas så får kunden se köpesumman i sin egen valuta innan debiteringen och slipper oväntade avgifter.

För betalningar med bank samarbetar vi med Trustly.

 

 • Inga extra avtal

  I Payson 1.0 behövs inga extra avtal för att ge kunden tillgång till bankbetalning och alla transaktioner går till ditt företags PaysonKonto.

 • Ett uppskattat betalsätt

  Över 25 % av Paysons användare väljer att använda internetbank. Vid en transaktion med internetbank loggar kunden in på sin bank och godkänner betalningen, tryggt och välbekant.

 • PaysonKonto för företag

  Eftersom alla transaktioner går till ditt företags PaysonKonto är det enkelt att stämma av dina samtliga försäljningar, du kan skapa rapporter och enkelt söka upp t.ex. kunder eller belopp.

Statistik företagskonto

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson 1.0 med din e-butik.