Abonnemangsbetalningar

Vi hjälper dig att ta betalt av dina prenumeranter och återkommande kunder! Det här är tjänsten för dig som säljer produkter eller tjänster i abonnemangsform, exempelvis prenumerationsboxar, matkassar och anmälningsavgifter. Kunderna väljer bland betalsätten faktura via e-post eller brev, och kortbetalning. Prenumerationslösningar blir allt mer populärt hos konsumenter och att använda en tjänst utan avbrott är något som helt enkelt gör vardagen lite enklare.

Med Paysons abonnemangsbetalningar kan dina kunder själva välja hur de löpande vill bli debiterade. Med valet abonnemangsfaktura får kunden en vanlig faktura med e-post eller brev, och väljer kunden att bli debiterad på sitt betalkort så sker dragningen automatiskt.

Paysons abonnemangsbetalningar är en flexibel produkt som kan integreras på många olika sätt för att passa just din verksamhet.

Perfekt för dig som …

  • Erbjuder prenumerationer på varor eller tjänster, exempelvis tidningsprenumerationer eller boxar med förbrukningsartiklar.
  • Förening, klubb eller arrangör som vill ta betalt för återkommande medlemsavgifter.
  • Har stamkunder som vill handla utan att gå till en checkout varje gång.

Spara tid med Paysons abonnemangsbetalningar

Du får full kontroll att administrera dina abonnenter inloggad på ditt konto och via tjänstens API där du initierar varje debitering mot kundens valda betalsätt. Det är en trygghet för dig att veta att du kan debitera kunderna för dina produkter eller tjänster innan de ska levereras, och dina kunder behöver inte oroa sig att de glömmer bort en betalning.

Så kommer du igång

För att kunna ta emot återkommande betalningar behöver du ansöka om tjänsten och ladda ner modulen. Vänligen kontakta oss för mer information – vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss

Moduler som är tillgängliga för abonnemangsbetalningar: