Abonnemangsbetalningar

Vi hjälper dig att ta betalt av dina prenumeranter och återkommande kunder! Det här är tjänsten för dig som säljer i abonnemangsform, exempelvis prenumerationsboxar, matkassar och anmälningsavgifter. Prenumerationslösningar blir allt mer populärt hos konsumenter och att använda en tjänst utan avbrott är något som helt enkelt gör vardagen lite enklare. Kunderna väljer bland betalsätten faktura och kortbetalning. Med abonnemangsfaktura får kunden en vanlig faktura med e-post eller brev, väljer kunden att bli debiterad på sitt betalkort så sker dragningen automatiskt. Det här är en flexibel produkt som kan integreras på många olika sätt för att passa just din verksamhet.

Visste du att abonnemangstjänster för exempelvis ljud- och digitala böcker växte med 25 procent under 2019? (Källa: Postnord, E-barometern årsrapport 2019)

Perfekt för dig som …

  • Erbjuder prenumerationer på varor eller tjänster, exempelvis tidningsprenumerationer eller boxar med förbrukningsartiklar.
  • Förening, klubb eller arrangör som vill ta betalt för återkommande medlemsavgifter.
  • Har stamkunder som vill handla utan att gå till en checkout varje gång.

Spara tid

Du får full kontroll att administrera dina abonnenter inloggad på ditt konto och via tjänstens API där du initierar varje debitering mot kundens valda betalsätt. Det är en trygghet för dig att veta att du kan debitera kunderna för dina produkter eller tjänster innan de ska levereras, och dina kunder behöver inte oroa sig att de glömmer bort en betalning.

Så kommer du igång

För att kunna ta emot återkommande betalningar behöver du ansöka om tjänsten och ladda ner modulen. Vänligen kontakta oss för mer information – vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss

Moduler för abonnemangsbetalning:

WooCommerceOpenCart

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss via mejl
kontakt@payson.se

Måndag till fredag
09:00-12:00 13:00-16:30
08-470 94 00