Koppla din e-butik

Payson erbjuder smarta e-handelslösningar. Vi samarbetar med flera e-butiksleverantörer där våra betaltjänster är installerade och klara att användas. Allt du behöver göra är att skriva in dina integrationsnycklar som du får från Payson i din e-butik.

Vi erbjuder också moduler och plug-ins till de vanligaste Open Source-plattformarna.
Ladda hem, installera och ta betalt. Smart och enkelt!

Du kan såklart själv programmera din koppling till Payson. Använd detta API för Payson Checkout.

 

  E-butiksleverantörer för dig som vill ha en helt färdig lösning

  Payson samarbetar med flera leverantörer av e-butiker. Exempel på dessa är Abicart och Starweb. De har färdiga system och du behöver endast lägga till Payson som betalsätt för att komma igång med betalningarna. Se alla våra leverantörer av e-butiker.

  Moduler & Plug-ins

  Till dig som använder nedladdningsbara e-butikssystem som exempelvis Magento, OpenCart eller Prestashop erbjuder vi moduler och plug-ins. Ladda ned, installera och börja ta betalt – enkelt och smidigt.
  Här hittar du moduler och plug-ins för Payson Checkout.

  Paysons API-dokumentation

  För dig som vill programmera själv tillhandahåller Payson öppna API med tillhörande kodbibliotek. Anpassa och justera integrationen via PHP eller .NET.

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto – kontot aktiveras normalt inom 24 timmar.
 2. Gå till Integration för att hämta ut integrationsnycklar, AgentID och API-nyckel.
 3. Koppla ihop Payson med din e-butiksplattform. Tips! Visa sedan vilka betalsätt du tar emot genom att ladda ner Paysons färdiga ikoner och logotyper här.