Ta emot kortbetalning

Kortbetalning är ett mycket populärt betalsätt på nätet. Med Payson 1.0 får du automatiskt tillgång till betalningar med Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club och Discover Card i svenska kronor och euro utan att behöva teckna ett separat inlösenavtal. Kortbetalningen utförs av kunden i realtid och hamnar på ditt PaysonKonto samtidigt, utan fördröjning. Payson stöder dessutom 3D-securetekniken för kortbetalningar vilket bidrar till en hög säkerhet vid kortbetalning.

 • Världens mest använda betalsätt

  Kort är det vanligaste och mest efterfrågade betalsättet som leder till fler genomförda betalningar i din kassa. Med Payson kan du direkt få betalt i svenska kronor och euro med Visa, MasterCard och Diners CLub som finns i många former (kreditkort, betalkort, bankkort och som förbetalt kort).

 • Enkel administration – ett gränssnitt

  På ditt PaysonKonto har du en bra överblick över dina mottagna betalningar där du också hanterar eventuella återköp och returer. Vid ett återköp krediterar du enkelt köpet till kundens kort, helt eller delvis.

 • Hög konvertering

  Payson 1.0 är responsiv och mobilanpassad vilket förenklar köp från mobila enheter. Kunderna har dessutom möjlighet att koppla sitt kort till sitt PaysonKonto vilket underlättar framtida köp i din e-butik. Kombinera detta med bank och faktura på Payson för en komplett lösning. Visa sedan vilka betalsätt du kan ta emot i din e-butik genom att ladda ner grafik och logotyper här.

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot aktiveras inom en arbetsdag.
 3. Koppla ihop Payson 1.0 med din e-butik.