Ta betalt enkelt med ett avtal och en integration

Med Payson får du tillgång till två betalmetoder, Paysondirekt och Paysonfaktura. Payson samarbetar med Visa, MasterCard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Vi accepterar betalningar i kronor samt i euro och våra tjänster finns på svenska, finska och engelska.

Längre ner kan du läsa om våra två betalsätt Paysondirekt och Paysonfaktura. Du kan själv välja om du vill erbjuda båda två eller om du endast vill använda en av dem.


Paysondirekt

Med Paysondirekt kan dina kunder betala enkelt och snabbt. Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. I samma stund som kunden betalar har du pengarna på ditt Paysonkonto. Därifrån plockar du enkelt ut dem till ditt bankonto.

Paysonfaktura

Erbjud dina kunder att betala mot faktura. Payson sköter hela processen, från kreditkontroll och fakturautskick till påminnelsehantering och uppföljning. Du får alltid betalt och Payson tar kredit- och bedrägeririsken.
Läs mer om Paysons fakturalösning här »

Så här kommer du igång med Paysondirekt och Paysonfaktura

Besök vårt integrationscenter för att ta reda på hur du enkelt och snabbt kommer igång med Payson på din webbplats.
Klicka här för att komma till Paysons integrationscenter »
Här kan du öppna ett företagskonto direkt »

Betalknapp & Betallänk – ta betalt snabbt och enkelt

Hos Payson kan du snabbt skapa en betalknapp eller en betallänk som du kan placera på din webbplats eller i ett mail.

Du får betalt genom att din kund klickar på knappen eller länken och fyller i sina kort- eller bankuppgifter. Du väljer själv det belopp som kunden ska betala.

Perfekt för privatpersoner med mindre webbplatser, för enkla donationer eller om du vill skicka räkningar till dina kunder.
Klicka här för att få veta mer om betalknappen »

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha mer information om Paysons företagstjänster.

Du når oss på telefonnummer 08-728 93 27 och e-post butik@payson.se

 

Vad är fördelerna med att använda Payson?


Du betalar ingenting förrän dina kunder betalar dig

Med Payson betalar du varken startavgift eller månadsavgift. Det finns heller ingen bindningstid. Du betalar bara för de enskilda betalningarna som kommer in.
Se prislista »

Kom igång snabbt

Våra betallösningar är enkla att implementera och lika lätta att använda. Du kan komma igång på en dag och vi erbjuder support på svenska, finska och engelska.
Kom igång med Payson här »

Enkelt

Med Payson får du tillgång till två betalmetoder, Paysondirekt och Paysonfaktura. Payson samarbetar med Visa, MasterCard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Minska administrationen

Du kan hantera flera olika betalsätt och alla dina transaktioner i ett gränssnitt. Vi tar hand om hela administrationen. Du även kan ladda ned alla dina transaktioner till Excel för bokföring.

Nå fler än en miljon kunder

Oavsett om du idag erbjuder kortbetalning i e-butiken eller inte, kan det vara en god affär att ha Payson i sin betallösning. Fler än en miljon svenskar har handlat med Payson och många föredrar detta sätt att betala. Statistik visar dessutom att e-butiker som kompletterar med Payson snabbt ökar sin omsättning.