Välkommen på kostnadsfritt e-handelsseminarium i Göteborg!

Välkommen på kostnadsfritt e-handelsseminarium i Göteborg!

Nu kan du som vill lära dig mer om e-handel, konsumtionsmönster, digital marknadsföring och mycket mer anmäla dig till vårens seminarier som vi har tillsammans med Svea Ekonomi! Första stoppet är i Göteborg & där vi har med oss Felicia Lagerwall och Emma Lindgren, två riktiga fenor på Influencer Marketing, digitala trender och konsumtionsmönster.

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder även på lunch. Missa inte möjligheten att lära dig massor med ny kunskap och knyt kontakter med övriga deltagare. Vi är självklart på plats och pratar gärna e-handel med dig!

Tid: 12:00-14:00
Plats: Elite Park Avenue, Kungsportsavenyn 36–38, Göteborg
Ingår: Lunch

Anmälan sker här. Vi ses!

Emma Lindgren
Emma är en e-handelsexpert med över 10 års erfarenhet av digitalisering och marknadsföring. Hon älskar entreprenörskap, innovation och coachar samt föreläser även för startups hur de får mest valuta för sin marknadspeng och maximerar sin försäljning. Emma kommer att prata om vart e-handeln och konsumtionen är på väg, varför gränsen mellan e-handel och traditionell handel snart har suddats ut och varför det är viktigare än någonsin att ge kunderna vad de vill ha, när de vill ha det.Felicia Lagerwall
Felicia är en av Sveriges mest erfarna personer inom Influencer Marketing och har ett brett nätverk bestående av starka influencers. Hon har hjälpt flera svenska företag att driva konvertering och uppnå goda resultat via just influencers. Felicia är idag en av grundarna av podcast & influencerbyrån Make Sense Media och hon älskar att föreläsa och debattera om ämnet. Missa inte när hon delar med sig av sin expertis om hur du i just podcasts når ut med rätt budskap till rätt målgrupp.